Klubbmesterskap: Berit og Hallvard med nye løyperekorder

Det ble løpt fort rundt "Tjønna" under årets klubbemesterskap i terrengløp og Berit Mogstad og Hallvard Løfald topper nå hver sin adelskalender. Blant de som løp to runder var nok en gang Stein Ivar Børset best

Klubbmesterskap Terrengløp , fredag 05.09.08., Igletjønna, Rindal

Ett stort jente- og guttefelt, fine løpsforhold og mye publikum, dannet rammen rundt årets klubbmesterskap i terrengløp.

Hallvard Løfald gikk hardt ut i sitt siste år som ”en runde løper”, med klar målsetning om å slå løyperekorden. Etter et sterkt løp kom Hallvard inn på 5,49 og rekorden ble senket med 10 sekunder. At Hallvard løp 23 sekunder raskere enn sin egen pers fra i fjor, viser han har hatt stor framgang. Det var forøvrig mye bra løping i gutteklassene, noe som kommer sterkt til inntrykk på adelskalenderen.

Løyperekord ble det også i jenteklassen, der Berit Mogstad kom inn på 7,08, en forbedring av løyperekorden med 3 sekunder. Stor framgang også for Berit, hun løp 26 sekunder raskere enn i fjor.

Noen uheldige ”terminlistekollisjoner” gjorde at junior/seniorfeltet ikke ble så stort, men en total deltagelse på 28 løpere er bra. Stein Ivar Børset ble best av de som løp to runder.

Etter endt løp fikk deltagerne hver sin hamburger, grilling er liksom noe som hører ”Tjønna” til. Badeplassen er et ypperlig utgangspunkt for et slikt arrangement og med mye publikum, som skapte stor stemning, var det et vellykket mesterskap.