Under les mer finner du oversikt over kamper og resultater for J16.

Les mer...

To nye seire for jentelaget

Mandag 20. august spilte J16 hjemmekamp mot Byåsen kv. fotball 3 på Rinnvollen.

Rindal Fotball ledet 4-0 til pause, og vant til slutt hele 8-1 over bylaget. Målscorere var Reidunn Kristine Grytbakk (6), Siv Beate Sæther og Else Helmine Myklegard.

Lørdag 1. sept. spilte laget borte mot Vestbyen, også det et bylag.

Her møtte de hardere motstand, og det sto 1-1 til pause. Etter en spennende andreomgang, kunne Rindal Fotball til slutt gå av banen med seier 4-3. Alle fire målene i denne kampen ble scoret av Ann Charlott Dahl Brekstad.
2. september 2007

Seier mot Byneset

Søndag var jentelaget i byen hvor de møtte Byneset til kamp. Dette var en utsatt kamp, som Rindalingene vant. Etter at Rindal Fotball ledet 1-0 til pause sto det 1-4 til gjestene når dommeren blåste av. En fullt fortjent seier til Rindal Fotball.
Målscorere var Janne Iren Rønningsbakk og Sigrid Aspli, med to mål hver.

Jentelaget skulle også spille mot et annet bylag 4. juni. Da var det Nidelv som skulle ha gjestet Trollbanen, men tre timer før kampstart fikk vi beskjed om at de ikke kunne komme.

Resultatet i denne kampen ble dermed satt til 0-0, men med 3 poeng til Rindal Fotball.
19. juni 2007

To seire for J16

Jentelaget spilte 18. mai hjemmekamp mot Rennebu. Der ble det en knepen seier til Rindalingene, med 4-3 etter å ha ligget under 1-2 til pause.

Torsdag 24. mai var jentene i Malvik. Der var det en jevnspilt 1. omgang, og det sto 1-1 til pause. Etter pause løsnet det skikkelig for Rindal Fotball, som ikke ga seg før det sto hele 1-8 på resultattavla.