Denne uken har to unge menn, Anders og Jonas, fra handballinja ved Skogn Folkehøyskole hatt ansvaret for trening og lagledelse ved kamper. Disse to har inspirert og motivert jentene.

Lagbilde av J-16: Trener Gro Anita Bolme, Ragnhild Bele, Mari Sande, Oda Glærum, Jorun Evjen, Gurå Bakken Røen, Ida Moen og trener Erik Sande  Mathea Møller, Maren Halgunset, Eirin Eline Mogset, Eline Årestrup og Ingeborg Rindalsholt

Lagbilde av J-16: Trener Gro Anita Bolme, Ragnhild Bele, Mari Sande, Oda Glærum, Jorun Evjen, Gurå Bakken Røen, Ida Moen og trener Erik Sande

Mathea Møller, Maren Halgunset, Eirin Eline Mogset, Eline Årestrup og Ingeborg Rindalsholt
3. februar 2013 Les mer...
DSC_0041

J-16 Rindals-Troll / Surnadal spilte i dag to kamper i Rindalshuset.

Første kampen mot Hitra vant vi 20-14. Mange målscorere i kampen: Mathea Møller 7, Eline Årestrup 5, Ida Moen 3, Oda Glærum 2, Ingeborg Rindalsholt 1, Jorun Evjen 1 og Mari Sande 1 mål. - super innsats av alle spillerne Andre kampen var mot serieleder Varden. Motivasjonen var ikke helt til stede og vi kunne ikke matche motstanderen på noen måter,endte med et saftig tap (49-9)

2. februar 2013 Les mer...
IMG_6316

Samarbeidslaget J-16 IK Rindals-Troll/Surnadal

Samarbeidslaget J-16 IK Rindalstroll/Surnadal fikk i helga sesongens første poeng.Vi var på Frøya og Hitra. Frøyakampen endte med tap, men kampen mot Hitra var en gledelig opptur i sesongen. Vi lå under med to mål ved pause, Hitra økte ledelsen med hele 5 mål i andre omgang. Jentene hentet inn dette forspranget og ledet til det sto igjen 3 sekunder. Kampen endte uavgjort 20-20 og vi fikk med 1 poeng. En veldig god innsats og vi gleder oss til Hitra kommer på hjemmebane den 2.februar

21. januar 2013 Les mer...

Ny handballsesong J-16 Rindals-Troll/Surnadal

Ønsker alle spiller velkommen til en ny handballsesong. Det har vært mye frem og tilbake i starten av sesongen men nå ser det ut som alle brikkene faller på plass.