Henrik måtte bryte 10.000m i NM

Henrik Grøseth hadde ingen god dag på 10.000m i NM fredag. Kroppen fungerte ikke og han måtte bryte 7 runder fra mål. Her kan du imidlertid lese om et skogsløp i Trondheim, et motbakkeløp i Budal og fra NM-Motbakkeløp:

Skogsløp,  6,4 km, torsdag 09.08.07., Baklia, Trondheim

Trygve Reitan prøvde seg i nok et terrengløp torsdag, arrangert av bedriftskretsen. Han vant også dette løpet klart. Han kom inn til 22,53 og var 16 sekunder foran Thomas Eidsmo på 2. plass og 28 sek foran Erik Knudsen på 3. plass. Løpet gikk ved Baklidammen, og traseen var småkupert med mange kneiker og bakker.

(løp nr 12).

Søtfjellet Opp,  2,5 km, torsdag 09.08.07., Budal

Jon Solem deltok i motbakkeløpet Søtfjellet Opp og kom på 5. plass. Jon lå på 2. plass i begynnelsen, men åpnet litt for hardt og stivnet i den bratteste delen mot slutten og kom til slutt på 5. plass i det 18 mann store feltet som bestod stort sett av langrennsløpere. Odd Erik Brobakk fra Støren vant på 12,38 mens Jon fikk 14,23. Ei krevende løype i rent terreng med gras og kjerr, og opp skrenter og bergknatter.

NM-Motbakkeløp, Turtagrø-Fanaråken Opp, 8,4 km, lørdag 11.08.07.

Løperne var heldige med været, og det ble nesten i det varmeste laget mot slutten. Det er kanskje ikke så rart, for etter en heller lett første halvdel, stiger løypa 1.100 høydemeter på de siste 4 km, til man kommer på toppen 2.068 moh!!!

Vi hadde med en deltager, Morten Svinsås, som kom inn som nr 10 av 28 deltagere i klasse 23-34 år. Han fikk tida 1,17,53. Klassen ble vunnet av Arne Post på 1,00,56. Han hadde totalt tredje beste tid. De to beste finner vi i klasse 40-44 år, Jon Tvedt og Kristen Skjeldal. De fikk tidene 57,23 (ny løyperekord) og 59,42.