Fredag kveld var G16 på Frøya for å spille kamp.

Gutter 16

Vi visste at dette kom til å bli en tøff og jevn kamp,siden vi spilte 1-1 mot de på hjemme i vår og det var Frøya som startet kampen best og presset oss over på defensiven og skapte endel sjanser det første kvarteret men guttene kjempet seg etterhvert inn i kampen.

Vi klarte mer og mer å holde ballen i laget og spille langs bakken på spillere som hele tiden gjorde seg spillbar og etter 20 minutter slår Hans Ole en perfekt pasning igjennom til Jarl Oskar som kommer alene mot en utrusende keeper og lobber ballen vakkert i mål fra 20 meter.1-0 til oss.

Vi fortsetter presset mot Frøya som nå er på defensiven og vi spiller oss til noen sjanser til men uten at det blir mål av det.

Dermed leder vi 1-0 til pause.

2-omgangen blir også meget jevn med harde dueller og noen sjanser til begge lag men ingen av lagene klarer å skåre så vi vinner kampen 1-0.

Dette ble tøff og tett kamp der vi klarte å konsentrere oss om å spille fotball istedet for å klage på dommeren og motspillere gjennom store deler av kampen slik som Frøya.

Dommeren kom etter kampen og skrøt av guttene for den eksemplariske oppførselen de viste under kampen.

Jeg er meget stolt over den laginnsatsen og moralen guttene viste i denne kampen.

0-1 20 min. Jarl Oskar

De som var med: Anders Grytbakk, Jonas Rognskog, Anders Ranheim, Jonas N. Tørset, Jørgen Gjerstad, Torstein Heggem, Sondre Bolme, Hans Ole R. Halle, Andreas Bævre, Stian Bolme, Jarl Oskar Mykkelgård, Lars Olav Kirkholt,Tølløv Heggem, Kristian Glåmen, Fredrik Myklegard.