Enkel seier over Halsa

Rindals herrer møtte tirsdag kveld Halsa til treningskamp på Surnadal kunstgress.
Det ble tidlig klart at Rindal var det beste laget, og vi styrte kampen fra første stund. Allerede etter 11 minutter header Harald Røen inn Rindals første mål, etter innlegg fra Vidar.
Etter 19 spilte minutter får Rindal frispark fra ca 20 meter. Lars Ole Heggem plasserer den helt oppe i krysset til 2-0. Fem minutter senere er det Bjørnar Nerland som dribler seg fri fra Halsas høyreback, drar seg inn i feltet og setter ballen i mål ved lengste stolpe. 3-0.

Og mer skulle det bli. Etter 28 spilte minutter er det Vegard Karlstrøm som får ballen på 16 meter og setter den i mål. Seks minutter etter blir Bjørnar Nerland spilt igjennom Halsa-forsvaret og alene med keeper gjør han ingen feil. 5-0. Vegard Karlstrøm avslutter målkalaset før pause til 6-0. Også det et fint mål som kommer direkte fra frispark.

I pausen og utover i andre omgang gjør vi en del bytter, og Halsa kommer litt mer med i kampen. Fem minutter er spilt når Halsa reduserer til 6-1. Ni minutter senere er det Rindal som er i angrep igjen og Jo Bjørnar blir holdt godt rundt inne i feltet og dermed straffe til Rindal. Vegard Karlstrøm setter den sikkert i mål. 21 minutter er spilt når Halsa nok en gang kommer igjennom forsvaret vårt og fastsetter sluttresultatet til 7-2.

I dag stiller vi med så og si fullt mannskap og i første omgang stiller vi med det som godt kan bli første-ellveren i seriekampene. Dette fungerer godt og vi styrer kampen totalt.
På grunn av noen småskader, og ikke minst spillesugne innbyttere på benken, blir det byttet en god del i andre omgang og dette ødelegger nok noe av balansen i laget. Likevel god innsats av alle. Og det er morsomt at vi benytter hele 3 førsteårs juniorer, som alle gjør en god kamp!