Endelig seier!

Onsdag 2. juni fikk endelig J14 sesongens første seier. Det skjedde i bortekampen mot Fram/Lånke på Framnes kunstgress på Skatval. Etter en biltur på 2 timer spilte jentene en kjempekamp.

Rindalsjentene gikk direkte i angrep og la press på hjemmelaget fra kampstart. Ved pause ledet vi 2-0 etter skåringer av Arnhild Myklegard og Maren Høgholt.
Da Fram/Lånke reduserte til 1-2 tidlig etter pause skapte det ny spenning i kampen, men sjanseskapende angrepsspill og kontant forsvarsspill av våre jenter gjorde at det aldri var tvil om hvor seieren ville havne. De neste 3 målene ble skåret av Marie Gjerstad for Rindal FK før Fram/Lånke fikk en ny redusering helt på tampen av kampen. Kampen endte med seier 5-2 til Rindal FK.