SOL: Sluttord 2012

Vi vil benytte anledningen til å takke løpere, sjåfører og annet støtteapparat for at vi har kunnet gjennomføre dette. En spesiell stor takk til de som uselvisk påtar seg kjøreoppdrag mht ut/inntransportering av løpere, for det er ingen tvil, logistikken under SOL er svært krevende. På torsdag stod flere av oss i timevis i bilkø, likevel virker det som om vi unngikk de store tidstapene i vekslingene. Noen av de som skulle løpe, måtte gå ut av bilen og jogge fram til veksling. Men det ryktes at den mest spektakulære vekslinga skjedde på følgende vis: Den som kom løpende fant ikke sin makker i vekslingsfeltet og fortsatte å løpe ut på neste etappe, men den som var satt opp på etappen kom løpende etter, tok igjen sin makkeren, tok over databrikka og fortsette ufortrødent videre. Historier som blir dette blir bedre med årene…..

1. juli 2012 Les mer...
SOL Dag 4 037

SOL: I mål med fire lag!!!

Etter en lang dag fra Levanger til Trondheim, er årets lopp over og i tar en kort oppsummering. Stillingen i teten i eliteklassen ble som ventet uendret. Skogn økte ledelsen med ca 6 min i dag, og slo oss til sammen med ca 15 min. Fortjent seier til Skogn, som var det klart beste laget fra start til mål. Vi økte imidlertid forspranget til Namdal Løpeklubb  med 10 min i dag, og totalt var vi ca 20 min foran.

Ny stor innsats av Lag 2, slo i dag Namdal 2 med 4,40 og ble til slutt nr 4 av de 5 lagene i eliteklassen. Vårt andrelag ville i dag ha blitt nr 5 i MosjonMix. Sammenlagt etter 4 dager ville det ha gitt en 8. plass. Mange spør seg sikkert hvorfor vi stiller med andrelaget i eliteklasse?? Årsaken er at vi og Namdal ønsker å bidra til å senke terskelen for å delta i elite, for flere i MosjonMix burde absolutt ha meldt på sitt lag i eliteklassen.

Lag 3 ble i dag nr 109 og sammenlagt nr 86 av 159 lag. Damelaget fikk på nytt en 11. plass, og fikk derved også samme plassering totalt blant de 13. lagene.
30. juni 2012 Les mer...
Startmenn lag 1 og lag 2 Bjørn Vonheim og Bjørn Sæther. Bjørn Vonheim er eldstemann på lag 1 med sine 50 år (fyller 50 i morgen!), godt gjort!

SOL dag 3: Lag 1 holder andreplassen

Lag 1 har prestert godt hele vegen i dag. Første halvdel av dagen var det en hard fight mot Skogn, andre halvdel av dagen var det hard fight mot Namdals førstelag. Mot mål ble det en hard duell mot Namdal, og lag 1 endte på andreplass bare 13 sekund før Namdal. Skogn drar fra og ligger nå totalt ca 10 minutt foran vårt førstelag.
Lag 2 har hatt nok en god dag, men var 49 sek bak Namdal 2. Tiden var likevel så god at det ville holdt til en 6. plass i mosjonsklassen. Sammenlagt ligger lag 2 på 5. plass i konkurranseklassen, kun 30 sekund bak Namdal 2, så det ligger an til en spennende avslutning i morgen, også for lag 2.
Lag 3 ble nr 67 i dag og er nå nr 77 totalt.
Damelaget ble nr 12 i dag, men er fortsatt nr 11 totalt.
29. juni 2012 Les mer...
Åse Børset på sisteetappen for damelaget.

SOL dag 2: Lag 1 fortsatt nr 2

Lag 1 ble nr 2 også på dag to. I dag var lag 1 veldig nære dagsetappeseier, men endte til slutt 18 sek bak Skogn, som dermed økte ledelsen til nærmere 6 min sammenlagt. Førstelaget økte ledelsen og har nå et solid forsprang til Namdals førstelag på 3. plass.
Lag 2 ble nr 4, 2.45 foran Namdals andrelag, og passerte dermed Namdal så vidt i sammendraget. Dagens tid ville gitt en 4. plass i mosjonsklassen. Dette er en kjempeprestasjon i og med at vi kun har lov til å bruke egne klubbløpere!
Lag 3 ble nr 66 i dag, og er nr 82 sammenlagt.
Damelaget ble nr 11 og er nr 11 sammenlagt.
28. juni 2012 Les mer...
Hallvard Løfald på Lag 1

SOL dag 1: Lag 1 nr 2

Første dag av årets St Olavslopp var preget av kraftig motvind på de aller fleste etappene, men alle lagene fullførte de 111 km på en bra måte.
Lag 1 endte som nr 2 i dag. Skogn viste seg å være klart sterkere enn oss i dag (leder med 5.38), men vi har en overraskende stor ledelse på 6.22 foran Namdal.
Lag 2 er nr 5 og sist i konkurranseklassen, men ikke mer enn 2.26 bak Namdal 2. Tiden til lag 2 ville gitt 11. plass i mosjonsklassen, hvor det er lov til å forsterke lagene med løpere fra andre klubber.
Lag 3 er nr 86 av 162 lag i mosjonsklassen.
Damelaget vårt var det eneste laget som greide å løpe fortere enn tidsskjemaet i den sterke motvinden! Laget ble nr 11 av 13 i dameklassen.

Full resultatliste

27. juni 2012 Les mer...
SOL Terje bil 005_1024x680

St Olavsloppet: Vi er klare!!

Fire fulle lag fra kl 2200 i kveld, to "engler" fylte opp de to siste etappene på damelaget! Men bank i bordet, det kan bli flere forfall, så vær klar dere skapløpere der hjemme.
Ajourførte lagoppstillinger finner du fra nå av her.
Følg SOL live her.

27. juni 2012 Les mer...

St.Olavsloppet: Damelaget var fullt i 3 timer……

Damelagets to ledige etapper, ble fylt opp i løpet av formiddagen. Da kom imidlertid et forfall med medførte at sisteetappen fredag inn mot Levanger og andreetappe lørdag, ble ledig. Relativt korte etapper, 5,0 km og 6,4 km. Se lagoppstillinga. Vi håper nå at venners venner bidrar til å fylle opp med nye løpere, slik at vi ikke behøver å be de som allerede er påmeldt, om ytterligere belastning.
25. juni 2012 Lagoppstilllig damelaget: Les mer...

St.Olavsloppet: Her er generell info, info om overnatting/avslutningsfest og alle lagoppstillinger

Vi har fortsatt 2 ”huller” i lagoppstillinga på damelaget, for øvrig ser det pt greit ut (bank i bordet). Onsdagen med 18 etapper, som var ansett som den store bøygen, der er det nå 69 løpere som er klare!!! Ber om at de som har behov for overnatting og som ennå ikke har bestilt, melder det til Tor Jarle Bolme tbolme@mbotten.no 952 37030 snarest, det samme gjelder de som ønsker å være med på middagen på Egon lørdagkveld. For øvrig er nå svært viktig at dere setter dere inn i infoen nedenfor.

Laglederinfo finner der under peker St Olavsloppet
Generell info (les mer)
Info om overnatting/avslutingsmiddag/fest (les mer)
Lagoppstilling lag 1 (les mer)
Lagoppstilling lag 2 (les mer)
Lagoppstilling lag 3 (les mer)
Lagoppstilling damer oppdatert pr 25.06 (les mer)

I tillegg til den vanlige stafetten, arrangeres MIniOlav for 0-12 år. Se hvor og når her: http://www.st-olavsloppet.com/information/mini-olav/

24. juni 2012