SOL: Sluttord 2012

Vi vil benytte anledningen til å takke løpere, sjåfører og annet støtteapparat for at vi har kunnet gjennomføre dette. En spesiell stor takk til de som uselvisk påtar seg kjøreoppdrag mht ut/inntransportering av løpere, for det er ingen tvil, logistikken under SOL er svært krevende. På torsdag stod flere av oss i timevis i bilkø, likevel virker det som om vi unngikk de store tidstapene i vekslingene. Noen av de som skulle løpe, måtte gå ut av bilen og jogge fram til veksling. Men det ryktes at den mest spektakulære vekslinga skjedde på følgende vis: Den som kom løpende fant ikke sin makker i vekslingsfeltet og fortsatte å løpe ut på neste etappe, men den som var satt opp på etappen kom løpende etter, tok igjen sin makkeren, tok over databrikka og fortsette ufortrødent videre. Historier som blir dette blir bedre med årene…..

Forøvrig innbrakte førstelaget sin innsats en sjekk på kr 15.000,-, et fint bidrag til klubbkassa.   

I går kveld avsluttet vi  med middag og utdeling av deltagermedaljer på Egon, som også inneholdt ei markering av Bjørn Vonheim sin 50 årsdag. Han fikk en gave som vi tror han satte pris på. Han ble påspandert av sine lagkamerater, dekning av startkontingent, reise og opphold til Amsterdam Maraton på oktober!!! Seinere gikk vi over til arrangørens jubileumsfest der ”vårt husorkester” Swiks spilte.
 
Vi gleder oss også over at stadig flere får sansen for St. Olavsloppet. Deltagelsen øker for hvert år. I år deltok 6.250 løpere og SOL befester sin stilling som et av de største løpsarrangementene i landet.
 
Og hold dere fast:  Sjefen for lag 3, bebudet i målområdet, at til neste år blir det 5 lag. Han var lei seg for at ikke alle på lag 3 fikk løpe så mye som de ønsket.  Og når han sier det, bruker det å bli slik…….
 
EN STOR TAKK TIL DERE ALLE, VI MØTES TIL ”LOPP” OGSÅ NESTE ÅR!!!