Når vi nye milepeler neste år ved å stille med damelag og 2 lag i eliteklassen neste år? Refleksjoner rundt dette og mye mer, kan du lese under.
19. juli 2009 Les mer...
SOL 2009[1]

SOL oppsummering 2009

Vi har tidligere rapportert fra 1. laget sin flotte innsats med seier foran Skogn. Eliteklassen var forøvrig rekordjevn. Det var bare 19 minutter ned til Trångsviken IF på fjerde, noe som er bare 3,3 sekunder pr km. 2. laget ble nr 4 lørdag og nr 10 sammenlagt, 3. laget hhv 48 og 69 og 4. laget hhv nr 121 og 93.
12. juli 2009 Les mer...
Arnt Inge Nilsen

Sammenlagtseier i St Olavsloppet!!!

Etter at vi gjennom de tre første dagene hadde skaffet oss en ledelse startet vi dag 4 8.32 foran Skogn og 9.04 foran Namdal. Etter dagens 94 km kom vi først til målet i Trondheim og superveteran Stein Ivar Børset fikk æren av å løpe sisteetappen og sikre sammenlagtseieren! På bildet ser vi Arnt Inge Nilsen, en av de viktigste bidragsyterne til seieren.
11. juli 2009 Les mer...
Debutant Sigrid Bence Moen

St Olavsloppet 3. dag: Tredje etappeseier på rad!!

Også på dag 3 fra Sandvika til Levanger ble det etappeseier og 5000 kroner i premie! Rindal kom i dag i mål i underkant av 3 minutter foran Namdal og i overkant av 5 minutter foran Skogn (uoffsielt).
10. juli 2009 Les mer...
Hallvard Løfald

SOL dag 2: Ny dagsetappeseier!!

Etter en hard sekundstrid, kom Rindals-Troll i mål ca 1 min 7 sek før Skogn og Namdal Løpeklubb! Men det er fortsatt svært tett og spennende. Sammenlagt etter to dager ligger vi nå ca 3 minutt før Skogn, og det er ikke mer enn at det kan tapes på én etappe. 2. laget har løpt seg opp til 12. plass, mens 3. og 4. laget ligger på hhv. 68. og 75. plass (av 140 lag i mosjonsklassen).
På bildet ser vi Hallvard Løfald på dagens etappe på vei opp mot Kalfjället.
9. juli 2009 Les mer...
Vi skimter Skogn (Bernhard Rønning) bak Henrik Grøseth, og Henrik avgjør derved dagsetappeseieren på aller siste etappe etter 110 km med  løping.

SOL 1. dag: Etappeseier!!

IK Rindals-Troll leder St.Olavsloppet etter første dag!
Etter 110 km fra Østersund til Åre leder Rindals-Troll med 1:55 min. på Skogn, med Namdal 4:45 etter. Rindals-Troll kom svært sterkt på siste halvdelen etter at Skogn leda med 6 min halvvegs! Flott innsats også av de andre lagene. Av de 141 lagene som deltar i mosjonsklassen, ble lag 2 nr 14, lag 3 nr 71 og lag 4 nr 89.
Etappeseieren gir laget en sjekk på kr. 5000,-.
Resultatene for rindalingene finner du her og for de andre lagene her. Reportasje og mange bilder på kondis.no