SOL: I mål med fire lag!!!

Etter en lang dag fra Levanger til Trondheim, er årets lopp over og i tar en kort oppsummering. Stillingen i teten i eliteklassen ble som ventet uendret. Skogn økte ledelsen med ca 6 min i dag, og slo oss til sammen med ca 15 min. Fortjent seier til Skogn, som var det klart beste laget fra start til mål. Vi økte imidlertid forspranget til Namdal Løpeklubb  med 10 min i dag, og totalt var vi ca 20 min foran.

Ny stor innsats av Lag 2, slo i dag Namdal 2 med 4,40 og ble til slutt nr 4 av de 5 lagene i eliteklassen. Vårt andrelag ville i dag ha blitt nr 5 i MosjonMix. Sammenlagt etter 4 dager ville det ha gitt en 8. plass. Mange spør seg sikkert hvorfor vi stiller med andrelaget i eliteklasse?? Årsaken er at vi og Namdal ønsker å bidra til å senke terskelen for å delta i elite, for flere i MosjonMix burde absolutt ha meldt på sitt lag i eliteklassen.

Lag 3 ble i dag nr 109 og sammenlagt nr 86 av 159 lag. Damelaget fikk på nytt en 11. plass, og fikk derved også samme plassering totalt blant de 13. lagene.
SOL Dag 4 003
På veg til frokostsalen, ble Bjørn Vonheim møtt av en flott gratulasjon.
SOL Dag 4 008
Ole Arnold Sødal ensom på startstrek under jaktstarten fra Levanger.
SOL Dag 4 023
Rune Furuhaug, lag 3.
SOL Dag 4 035
Helge Langen jubler for andreplassen i eliteklassen.
SOL Dag 4 037
Store deler av første laget ved innkomsten på Torvet.
SOL Dag 4 044
Jørgen Halgunset, ankermann for lag 2.
SOL Dag 4 054
John Ole Aspli sammen med noen av sine yngre lagkamerater.
SOL Dag 4 056
Linn Skjermo på damelaget dro fra sine lagvenninner på oppløpet.
mini Olav
Edvin Romundstad i MiniOlav i Hommelvika.