Lagbilde: 1. rekke f.v.: Aksel Eide, Pål August Mykkelgård, Olav Magne Smevoll, Marius Indergård, Olav Langli, Hallvard Løfald, Bendik Talgø og Svein Erik Glåmen.
2. rekke f.v. Trener Bjarte Rindal, Jo Sverre Sande, Johannes Løset, Stein Gunnar Rønningsbakk, Magnar Løset, Odd Inge Løset og Lars T. Lund.
Les mer...

Storseier over Orkanger 2

Søndag var G16 på Orkanger og spilte kamp mot Orkanger 2.
Vi startet kampen meget svakt og allerede etter 2 minutter skårer Orkanger 2 etter veldig svakt forsvarspill fra oss. Men guttene tar seg sammen og jobber seg sakte men sikkert inn i kampen att. Etter 24 minutter vinner Olav Magne ballen på midtbanen og setter fart framover, spiller vegg med Magnar og kommer seg ned på dørlinjen og legger ballen 45 ut til Magnar som setter ballen i mål. Veldig bra angrep.
25. august 2007 Les mer...
treningg14-g16

G14 og G16 på treningstur

Onsdag var G14 og G16 på ressurstrening oppi Brattåsen. 18 stk var med, og det meldes om bra innsats på en forholdsvis hard treningsøkt!
19. august 2007 Les mer...

Knepent tap mot Melhus/Gimse

Mandag startet guttelaget høstsesongen mot Melhus/Gimse.
Etter en laber 1. omgang hvor bortelaget ledet 1-0 til pause, gjorde guttene en hederlig innsats i 2. omgangen men klarte ikke å forhindre at Melhus/Gimse vant 3-2.

Sliteseier over Meldal

Mandag var det en thriller av en fotballkamp mellom Rindal og Meldal på Rinnvollen. Meldal kom hit som et antatt bedre lag (ikke tap i år), men våre karer ville det annerledes.
7. juni 2007 Les mer...

1 - 5 mot Hitra

Mandag spilte G16 bortekamp mot Hitra. Det var en jevnspilt 1. omgang men Hitra ledet 2-1 til pause. Hallvard skåret vårt mål på corner. Etter pause tok Hitra over og vant til slutt 5-1.
24. mai 2007 Les mer...

Svak start ødela

Tirsdag var G 16 på Kyrksæterøra og spilte kamp.
9. mai 2007 Les mer...

Pangstart for gutter 16

Guttelaget serieåpnet i dag hjemme mot Buvik på Rinnvollen.
Det var tydelig klasseforskjell på lagene og Rindal Fotball ledet hele 3 - 0 til pause!