Svak start ødela

Tirsdag var G 16 på Kyrksæterøra og spilte kamp.
Vi startet kampen meget svakt og etter 8 minutter låg vi under med 3-0, men guttene lot seg ikke knekke av den grunn og tok sakte over spillet og skapte noen sjanser. Etter 37 minutter får vi lønn for jobbingen. Bendik slår en perfekt ball igjennom til Stein Gunnar som alene med keeper setter ballen kontrollert i mål.3-1 står seg til pause.

I pausen gjør vi noen justeringer og guttene bestemmer seg for å fortsette jobbingen. Andre omgangen starter med et klart overtak til oss hvor vi skaper sjanse på sjanse, men vi klarer ikke å skåre. I det 48 minutt kjemper Johannes til seg ballen inne i 16-meteren og blir felt av keeperen. Klar straffe til oss. Den setter Jo Sverre sikkert i mål og det står 3-2.

Vi fortsetter å jobbe og nå har vi trua på poeng, men KIL/Hemne slår tilbake i det 57. minutt og skårer. Derfra tar de over kampen og skårer to mål til. Dermed endte kampen med seier 6-2 til KIL/Hemne.
Alt i alt en fortjent seier til KIL/Hemne, men klarer vi å jobbe og spille så bra som vi gjorde en stund i en hel kamp så blir det poeng framover.

Må også gi en stor honnør til de tre G14 spillerne som var med. Det var Isak Haltli, Svein Erik Glåmen og Bendik Talgø. De gjorde en god kamp.