Foran f.v.: Gudrun Stokke, Grete Trønsdal, Arnhild Myklegard, Maren Rønning, Hanna Folden,
Bak fra v.: Dina K. Bjørnstad, Mali Løset, Malin. G. Løset, Annabel Gåsvand, Kristin Nordlund,

Kampoversikt J12

Under les mer finner du kampoversikt for J12.

Les mer...

Uavgjort i sesongavslutningen

KIL/Hemne var motstander på Trollbanen når lillejentene spilte sin siste kamp for sesongen mandag kveld.

Som flere av de siste kampene våre, ble også denne kampen en svært spennende og jevnspilt affære. Først gikk rindalsjentene opp i ledelsen ved Grete Trønsdal. Siden klarte KIL/Hemne både å utligne og ta ledelsen før vi kunne gå til pause. I andre omgang snudde våre jenter spillet og det var fortjent da utligningen kom på et hardt langskudd fra Mali Løset. Med uavgjort 2-2 ebbet kampen ut.

Også til årets siste kamp møtte alle fjorten jentene!
25. september 2007

Knallhardt lokaloppgjør

Tirsdag kveld var det et knallhardt lokaloppgjør på en veldig fin bane på Å, mot hjemmelaget NOR/Meldal.

Jentene på begge lag kjempet til siste slutt, og det var veldig mange målsjanser og råspennende for støtteapparatet på sidelinja. Vi gikk til pause med ledelse 1-0. Ballen gikk i mål etter et hardt langskudd av Mali Løset og via NOR/Meldals keeper.

Etter pause var Meldalingene heldig og skåra 1 mål mot oss. Etter mange nestenmål til begge lag, var vi til slutt veldig glad det endte med uavgjort.
Nå har vi bare en kamp igjen for i år, den går på Trollbanen mandag 24. kl.18.00, har dere lyst på god underholdning så møt opp og hei på jentene.

Disse var med:
Maren, Marie, Annabel, Arnhild, Grete, Ida M., Gudrun, Malin G., Tonje, Dina, Malin B., Mali og Kristin.
22. september 2007

Knepent tap mot Orkdal 2

Torsdag kveld var det duket for sesongens nest siste bortekamp. Den gikk på Follo, i fint(!) høstvær, mot Orkdal 2.
Etter en jevnspilt første omgang kunne vi gå til pause med 1-0 ledelse. Målscorer var Annabel Gåsvand. Andre omgang ble svært spennende og fartsfylt. Etter at Orkdal 2 klarte å utligne midt i andre omgang gikk Rindal Fotball på nytt opp i ledelsen. Denne gangen var det Malin G. Løseth som sørget for scoringen. Dessverre klarte vi ikke å holde ledelsen ut kampen. Orkdal scorte 2 mål mot slutten av kampen og høsten`s første poengtap var et faktum, med 3-2 til hjemmelaget.
En spillemessig veldig god andre omgang med mange store scoringsmuligheter.
Alle 14 jentene møtte til denne kampen også. Imponerende oppmøte!
16. september 2007

Målfest for lillejentene

Mandag kveld i regn og vind tok lillejentene nok en seier. Det var KIL/Hemne 3 som hadde tatt turen til Trollbanen.

Det ble en veldig underholdene og målrik kamp der resultatet til slutt ble 12-3 til hjemmelaget. Veldig artig at flere og flere skriver seg på skåringslista.

Maren Rønning, Arnhild Myklegard (1), Annabel Gåsvand(2), Grete Trønsdal, Marie Gjerstad, Hanna Folden, Gudrun Stokke, Ida M. Fjeld Estensvoll, Malin G. Løset (2), Tonje Bjørnås (2), Dina K. Bjørnstad (1), Mali Løset (1), Malin Bjørnås(3), Kristin Norlund.
9. september 2007

Seier mot Orkdal

Høstens første bortekamp for J12 ble spilte mandag mot Orkdal på en overraskende fin grasbane på Follo.

Dårlig høstvær la på ingen måte noen demper på jentene's spilleglede og innsats denne kvelden. Etter en imponerende god første omgang ledet vi 4-0 til pause. Målscorere var Malin G. Løseth, Marie Gjerstad(2) og Malin Bjørnås.
I andre omgang var det bare Mali Løset som klarte å få ballen i mål, slik at sluttresultatet ble 5-0 til Rindal Fotball. Kjempekamp av alle i en kamp med mye godt spill.

Disse var med: Ida M. Estensvoll, Gudrun Stokke, Grete Trønsdal, Kristin Nordlund, Arnhild Myklegard, Dina Bjørnstad, Hanna Folden, Tonje Bjørnås, Malin Bjørnås, Mali Løset, Malin G. Løseth og Marie Gjerstad.
1. september 2007

Seier i første høst-kamp

Det var en flott start for lillejentene på Trollbanen mandag kveld, der vi vant fortjent 3-0 mot KIL/Hemne 2.

Stor innsats av alle på laget, og til tider veldig godt spill. Jentene har begynt å finne plassene sine på banen, og både angrep, midtbane og forsvar begynner å fungere veldig bra. Gøitt å sjå på en så underholdene kamp!

Målskårere denne gang var Marie (2) og Malin G.L.
21. august 2007

Stor innsats mot Orkanger

19.juni spilte lillejentene borte mot Orkanger i sin siste kamp for vårsessongen.

Kampen startet veldig positivt for oss med en tidlig scoring av Annabel, men Orkanger snudde resultatet til 2-1 i løpet av kort tid. Etter det bølga spillet frem og tilbake med sjanser i begge ender av banen. Desverre for oss klarte hjemmelaget å score 2 mål helt på tampen av omgangen, slik at det sto 4-1 i målprotokollen til pause.

Etter 2 tidlige mål til Orkanger i 2 omgang var kampen i realiteten avgjort. Selv om vi skapte flere store sjanser utover omgangen, var dette kvelden da ballen ikke ville trille vår vei. Tapet ble til slutt 8-1, men hele laget skal likevel berømmes for imponerende og god innsats. Ingen grunn til å henge med hodet, vi kommer sterkere igjen!

Vil samtidig benytte anledningen til å takke alle jentene for stor innsats og treningsiver i vårsessongen.

Denne kvelden var disse jentene med:
Maren Rønning, Dina Bjørnstad, Malin G. Løset, Ida M. Estensvoll, Marie Gjerstad, Arnhild Myklegard, Kristin Nordlund, Gudrun Stokke, Mali Løset, Annabel Gåsvand.
22. juni 2007

Tap i jevn kamp

Mandag kveld var J12 til Hemne og spilte en jevn kamp mot Kil/Hemne. Været var surt og kaldt og knotten til stor irritasjon, men jentene brydde seg ikke stort om det.

1. omgang vant vi 2-0, og Malin G. og Malin B. var målskårere. Men denne gang fikk vi erfare at det ikke lønner seg å ta seieren på forskudd, så 2. omgang tapte vi 3-0. Dermed ble sluttresultatet 3-2 ti KIL/Hemne.

Neste gang skal vi prøve å vinne begge omgangene mot Orkanger før vi avlutter vårsesongen og drar til Røros og Bergstadcup 21.juni.
Lykke til jenter!
13. juni 2007

Knepent tap for J12

Nor/Meldal gjestet Trollbanen mandag kveld. Det var til slutt gjestene som kunne dra i land seieren, med 1-2, etter at det sto 1-1 til pause.

Dermed ble det et knepent tap for jentene i dag, etter en spennende og underholdene kamp på Trollbanen. Innsatsen var kjempegod og målsjansene mange, men ballen ville ikke i mål mer enn en gang denne gangen.
Målskårer var Malin G. Løset.
7. juni 2007

Årets første tap

Mandag kveld spilte lillejentene kamp mot Orkdal 2 på Trollbanen. Denne gangen ble det tap 4 - 0, etter at det sto 3-0 til pause. Dette ble årets første tap.

Vi hadde mange gode målsjanser og god laginnsats, men vi hadde dessverre ikke lykken med oss denne gangen.
30. mai 2007

Taklet presset og vant på Kyrksæterøra

Bare ett døgn etter Moldes fiaskotur til Kyrksæterøra, var det med bange anelser jenter 12 år dro til samme sted for å møte KIL/Hemne 3 mandag kveld. Men i motsetning til Molde klarte våre jenter å takle presset. Ved kampens slutt sto det 2-5 i målprotokollen i Rindal Fotballs favør, etter 2-4 ved pause.

Etter meget god laginnsats og i strålende solskinn ble disse Rindal Fotballs målscorere: Dina Bjørnstad(2), Malin Løset(1), Malin Bjørnås(1) og Grete Trønsdal(1).

Følgende var med: Mali Løset, Malin Løset, Arnhild Myklegard, Maren Rønning, Hanna Folden, Ida M. Estensvoll, Dina Bjørnstad, Tonje Bjørnås, Malin Bjørnås, Grete Trønsdal, Kristin Nordlund, Marie Gjerstad, Gudrun Stokke og Annabel Gåsvand.
21. mai 2007

Ny seier for Lillejentene!

Mandag kveld i silregn spilte J12 nok en målrik kamp på Rinnvollen. Denne gang var det Orkdal som ble slått av de flinke jentene.

Rindal Fotball ledet hele 4-0 til pause. Andre omgang ble noe jevnere, men hjemmelaget var klart best og sikret seieren med hele 7-4 til slutt.

Målskårere var: Tonje, Malin B.(4), Malin G. og Mali.
De som ellers var med og bidro til seieren var: Maren, Dina, Gudrun, Marie, Grete, Hanna, Annabel, Arnhild og Kristin.
14. mai 2007

Ny seier for lillejentene

Mandag 7.mai spilte lillejenter 12 år sin andre kamp for sesongen. Denne gangen på bortebane mot KIL/Hemne 2. Etter en meget god laginnsats klarte jentene å slå hjemmelaget 3-1, som også var resultatet ved pause. De 10 første minuttene av kampen hadde KIL/Hemne en spiller mer på banen enn våre jenter, noe som ikke gjør bragden mindre.

Målscorere for dagen var Grete Trønsdal, Malin Bjørnås og Dina Bjørnstad.

Maren Rønning, Malin Bjørnås, Tonje Bjørnås, Malin Løset, Dina Bjørnstad, Mali Løset, Gudrun Stokke, Ida M. Estensvoll, Marie Gjerstad, Annabel Gåsvand, Arnhild Myklegard, Grete Trønsdal, Kristin Nordlund.