Sliteseier over Meldal

Mandag var det en thriller av en fotballkamp mellom Rindal og Meldal på Rinnvollen. Meldal kom hit som et antatt bedre lag (ikke tap i år), men våre karer ville det annerledes.
En god dommer hadde så vidt blåst i fløyta før Stein Gunnar Rønningsbakk som sistemann på ballen kunne juble for skåring. Pål August Mykkelgård økte til 2-0 etter 5 minutter og før det var halvspilt omgang ledet vi 3-0 (Stein Gunnar igjen). Våre karer spilte strålende med kjempeinnsats, og tok Meldal fullstendig på senga. Vi kunne godt fått mer uttelling etter noen store sjanser, men det ble 3-0 til pause.

I andre omgang startet Meldal best og utliknet på sitt første angrep. Ett kvarter før slutt ble det 3-2, og det ble noen nervepirrende minutter med noen kjempesjanser for Meldal. Men strålende keeperspill av Marius Christoffer Indergård, godt hjulpet av både stenger, tverrligger og lagkammerater som ofret alt, så red karan stormen av og vant en fortjent seier.

Rammen rundt kampen var en strålende sommerdag og et engasjert publikum, hvor spesielt linjemann Ola Langli ofret sine bare legger nede i "brennhøttu" for å hente ballen samtidig som han orienterte media om kamputviklinga per telefon. Et bevis på at menn kan gjøre to ting samtidig!