Storseier over Orkanger 2

Søndag var G16 på Orkanger og spilte kamp mot Orkanger 2.
Vi startet kampen meget svakt og allerede etter 2 minutter skårer Orkanger 2 etter veldig svakt forsvarspill fra oss. Men guttene tar seg sammen og jobber seg sakte men sikkert inn i kampen att. Etter 24 minutter vinner Olav Magne ballen på midtbanen og setter fart framover, spiller vegg med Magnar og kommer seg ned på dørlinjen og legger ballen 45 ut til Magnar som setter ballen i mål. Veldig bra angrep.
Nå fortsetter Rindal Fotball å presse og etter 33 minutt skårer Jo Sverre fra 16 meter etter et lurt hælspark fra Bendik. Vi fortsetter presset og etter 35 minutt spiller Bendik gjennom til Johannes som alene med keeper skårer.1 - 3 står seg til pause.

I pausen blir vi enige om å kjøre hardt ut fra start i 2. omgangen for å skåre flere mål og det lykkes vi raskt med, for etter 50 minutt blir Stein Gunnar spilt fram av Jo Sverre og skårer. 1 - 5 er det samme mann som skårer etter gjennomspill av Tor Bendik i det 57 minutt. Orkanger 2 reduserer i det 62 minutt men 5 minutt senere er Stein Gunnar frampå igjen skårer på et kjempeskudd fra 18 meter.

Vi lar Orkanger 2 redusere en gang til før Håkon setter inn vårt siste mål i det 76 minutt på en fin lobb over keeper. Dermed vinner vi 3 - 7 eter en kamp som startet svakt, men hvor guttene viste stor innsatsvilje og god fotball og mange mål. Må gi en stor honnør til de 2 G14-spillerene som var med. Håkon med en pen skåring og Bendik med 3 assist. Veldig bra jobba.