Klubbmesterskap 2016

Klubbmesterskap i terrengløp 2016

Tross et kraftig regnvær inntil et par timer før start, stilte mange løpere og publikummere opp på den flotte terrengløpsarenaen ved Tjønna. Og det ble opphold og brukbare løpsforhold. Etter løpet kunne deltagerne fylle opp lagrene igjen med grillmat og publikum fylle opp med kaffe og sjokoladekake.

Mange fine resultater, og blant de som løp 2 runder, løp Jon Arne Gaundal inn til 11,55 og ble dermed den fjerde som løp under 12 min i denne løypa som har en historie så langt bakover som til 1993. Berit Mogstad satte løyperekord i kvinneklassen med 6,41, og slo dermed søster Ida sin gamle rekord med 8 sek. Den som imponerte mest var Mali Eidnes Bakken som i J13 kom inn på 6,55 og klatret opp på fjerdeplass på vår mye omtalte adelskalender. 3 søstre Mogstad topper den! Flott løp også av Eirik Løfald som beste gutteløper på 6,37. Han løp hele 36 sek raskere enn i fjor.

Stor takk til fotballgutta i alderen 13-16 år som «berget» deltagelsen i år, ettersom det i forhold til «normalen» nesten ikke var deltagere under 13 år. Så får vi håpe at jenter/kvinnene tar tak igjen, ettersom det var bare 5 på startstreken. De har i flere år utgjort flertallet i «1 runders-startfeltet» som denne gang bestod av 31 løpere!!!

Viser for øvrig til resultatlista og adelskalenderen.

Mange bilder vil etter hvert komme på vår  Facebookside