Gode resultater under Junior-NM på Nes!

Mali og Erik med gode renn

Fredag: Mali Eidnes Bakken gjør trolig sitt beste skirenn på nasjonalt nivå noensinne, med en knallsterk 12. plass av 112 startende i K19/20 på 15 km fristil. Nest beste sør-trønder og femte best av alle 19-åringer (selv om det er nesten et år til hun blir 19).
Erik Løfald gikk også bra, nr. 33 av 167 i M19/20 på 20 km fristil, fjerde best av sør-trønderne.

Lørdag: Mali Eidnes Bakken og Erik Løfald tar stadig nye steg og gjør karrierebeste på samme dag!
Mali: nr. 10 på 5 km klassisk, av 131 startende i K19/20. Som beste sør-trønder i klassen går hun seg også inn på førstelaget i morgendagens kretsstafett. Også i dag er Mali nr. 5 av 19-åringene.
Erik: nr. 18 på 10 km klassisk, av 182 startende i M19/20. Fjerde best av sør-trønderne i dag, og vi tror det gir en plass på andrelaget i stafetten.

Søndag: Junior-NM på Nes ble avsluttet med kretsstafetter søndag, og for oss langrennsidioter hjemme ble det en ny dag med minst like mye spenning i å følge liveresultater på internett som å se OL.
Mali Eidnes Bakken gikk 2. etappe i klassisk på Sør-Trøndelags førstelag, med tredje beste etappetid, og laget endte som nr. 6.
Erik Løfald gikk andre etappe på Sør-Trøndelags andrelag i gutteklassen, som også ga en meget sterk 6. plass, på plassen foran førstelaget.
Gratulerer til begge to med ei veldig god NM-helg! Vi håper dette gir motivasjon til videre satsing og fortsatt framgang.
Alle resultater fra NM-helga her: https://www.skiforbundet.no/nmjr/resultater/
mali nes1
mali nes2
erik nes1
erik nes2
erik nes3