Jo gikk inn til en 23. plass i dagens Norges Cup-finale i Harstad.

Under dagens Nordmarksrunden ble det klasseseier til Morten Svinsås og Kjetil Løften!

Hallvard Løfald fikk en 3. plass i U23 sammenlagt. Gratulerer, Hallvard!!

28. mars 2015 Les mer...
NM Gjermund og Eldar

NM i Harstad lørdag

På dagens femmil i NM ble Gjermund Løfald best av våre. Gjermund gikk inn til en 52. plass og Hallvard ble nummer 73.
Bildet: Gjermund og Eldar Rønning.

NM 3

NM i Harstad fredag

10 km klassisk sto på programmet for Jo, Gjermund og Hallvard i dag.

Junioren Jo fikk gå sammen med seniorene og fikk kjenne på dette nivået. Når man ser på resultatene til M18 gikk Jo inn til en 22. plass, totalt endte han på 168. plass. Gjermund endte på en 101. plass og Hallvard på 143. plass

27. mars 2015 Les mer...
NM 1

NM i Harstad

Hallvard og Gjermund har i dag representert Rindal på teamsprint under NM del 2 i Harstad. De endte på 8. plass i sitt semifinaleheat, se resultater her.

26. mars 2015 Les mer...
Siste ST 1

Siste ST-Cup-renn

I går gikk det siste ST-Cup rennet for denne sesongen. Duathlon sto på programmet på Selbuskogen og nok en gang gikk rindalingene gode løp.

Resultatliste

22. mars 2015 Les mer...
Rindalsmesterskap

Rindalsmesterskapet 2015

Tørsåslødagen 2015 med innlagt Rindalsmesterskap ble gjennomført i dag. Været ble heldigvis bedre enn meldingene, men det var litt tungt føre. Topp innsats fra våre skiløpere, Lene prest og Daniel Bjørlo, samt arrangementskomiteen.

Se reportasje og bilder på Trollheimsporten.

Rekordstort startfelt i konkurranseklassen!

Vellykket gjennomføring av det 35. Rindølrennet - Lorentsen og Mogstad vinnere

Rindølrennet 2015

Årets utgave av Rindølrennet ble arrangert på Skogsletta søndag, det 35. i rekken. Med sol og varmegrader, i alle fall i høyden, ble dette nok n vellykket utgave! Det var ca 170 løpere som tok turen rundt løypa. I konkurranseklassen var det også i år rekorddeltakelse, med 45 løpere på startstreken.

Det ble spurtoppgjør om årets seier mellom Eirik Lorentsen fra Henning Skilag (Team Veidekke Trøndelag) og Lars Moholdt fra Rindal IL. Eirik tok spurten, og kom i mål på tida 1:11:48. Sigmund Kielland (Kolbukameratene IL) og Gjermund Løfald kom bare et par sekunder etter og her ble det et enda tettere spurtoppgjør, hvor Sigmund ble dømt foran etter målfoto! Med i tetgruppen var også Hallvard Løfald, men i utforkjøringa i siste sving før stadion ble det trangt og Hallvard falt, og kom dermed i mål som nr 5.

Kvinneklassen ble vunnet av Berit Mogstad, Strindheim IL, på tida 1:19:22. På andreplass kom søster Ida Mogstad, Surnadal IL, og på 3. plass Mari Muan fra Meldal IL.

15. mars 2015 Les mer...
Glade vinnerjenter Frida og Ine

Tour de Knyken

Våre løpere var absolutt med å sette sitt preg på Tour de Knyken som ble arrangert i fantastisk vær i dag.

14. mars 2015 Les mer...
Gunvor Landsem

Gunvor med seier i Rensfjellrennet!

Gunvor Landsem ble nr 1 i kvinneklassen i Rensfjellrennet i dag, gratulerer!

Hallvard debut

Debut i verdenscupen!

Hallvard debuterte i verdenscupen med 63. plass i sprintprologen i Drammen, 13,2 sekunder bak prologvinner Ola Vigen Hattestad. Vi håper og tror på flere representasjonsoppgaver i årene som kommer!

13. mars 2015 Les mer...
Morten Svinsås Vasa 2

Vasaloppet 2015

Morten Svinsås deltok i dag i Vasaloppet for sjette gang. Ble nok det tyngste Vasaloppet føremessig for hans del. Varmt vær førte til seigt føre med mye lort i løypa.
Morten hadde som mål å bli blant topp 500, dette klarte han ikke helt etter å ha gått næringstom 7 km før mål. Fullført lopp ble berga av at han fikk en kanelsnurr av noen svenske pensjonister som hadde tatt oppstilling i Moraparken litt over 1 km før mål. Morten ble til slutt 501 blant herrene og nr. 516 totalt.

8. mars 2015 Les mer...

Norgescup i Meråker

Hallvard og Gjermund Løfald har deltatt i Norgescup i Meråker i helga.

Hallvard er sterkt tilbake etter sykdom, og var veldig nær finale på Norgescup-sprinten i går, med 9. plass totalt. Gjermund var også bare 2 sek. unna avansement fra prologen, med 37. plass. Resultatliste.

Nytt sterkt løp av Hallvard med 12. plass på 30 km fristil under Norgescupen i dag, der Gjermund endte på 52. plass.

8. mars 2015
Jo Svinsås på NM

Junior-NM

Junior-NM er ferdig for denne gang. Jo Svinsås og Aksel Norli representerte Rindal IL. På NMs første dag gikk Jo inn til en 44. plass og Aksel fikk en 55. plass. På dag to klatret gutta på resultatlista og kapret 31. og 33. plassen. NM ble i dag avsluttet med stafett og Aksel sitt lag gikk inn til 24. plass og Jo sitt lag fikk 48. plassen.