Vant med 13 mål i serieåpningen!

G16 serieåpnet borte mot Astor 3 torsdag kveld. Rindalslaget tok kommandoen fra avspark, og viste umiddelbart at de var både tente og godt forberedt til årets første seriekamp. Allerede etter hjørnespark i det 2. minutt satt den første ballen i nota bak Astor-keeperen. Det neste kvarteret ble litt mer stillingskrig, og Rindal var heldige at det i denne perioden ikke ble utlignet.

Men ved et hjørnespark i det 20. minutt lyktes det igjen med det innøvde opplegget, og Vebjørn satte ball nr 2 i nettet. Og herfra og ut var det egentlig ren plankekjøring. Jostein satte inn den tredje scoringen etter corner bare tre minutter etter. Så kom Jarl Oskar fri etter et veldig flott gjennomspill av Aksel og satte ballen nok en gang i mål for Rindal. Etter en halvtime kom Astor igjennom og utlignet til 1-4. Men like etter spilte Vebjørn fri Aksel, og han kunne legge på til 1-5. Pauseresultat 1-6 satte Vebjørn etter et veldig fint innlegg fra Jarl Oskar to minutter før dommeren blåste av første omgang.
Kun 4 minutter var gått av 2. omgang da Jarl Oskar løp igjennom og økte til 1-7. Så kom en periode hvor det jevnet seg noe ut igjen, før Jarl Oskar nok en gang banket ballen i mål etter innlegg etter 20 min ut i omgangen. En og annen visitt på Rindals banehalvdel hadde Astor i denne litt jevnere perioden, og fikk ved en anledning fyrt av et hardt skudd i retning vinkelen til Rindals mål. Men Lars Olav foretok en fantomredning og fikk avverget scoring. De resterende 20 minuttene ble mer som en ren overkjøring. Jonas Tørset ble flyttet frem fra back-plass og startet umiddelbart med å score. Han satte inn 3 mål med få minutters mellomrom.

Trener Bjarte kom med en melding til Anders L. om at han kanskje savnet litt initiativ. Anders svarte prompte med å gå alene fra midtbanen gjennom hele Astors midtbane og forsvar og skjøt ballen nesten gjennom nettet til 1-12. Snakk om svar på tiltale. Og da hadde Anders virkelig våknet. To minutter etter løp han nok en gang igjennom på egenhånd og satte inn 1-13.

Midtstopperne kommer fast opp i feltet på hjørnespark, og Vegard grep sjansen han fikk etter 35 minutter og økte til 1-14. Dermed hadde begge stopperne fått satt inn hvert sitt mål. Astor fikk også et trøstemål nr 2 like etter dette. Mer eller mindre etter litt uflaks med både tilbakespill og påfølgende utspark fra keeper som gikk rett i kroppen på en Astorspiller og deretter rett i mål. Vebjørn fastsatte sluttresultatet til 2-15 i det siste spilleminutt.

Dette ble en veldig god serieåpning av Rindal med overraskende godt samspill så tidlig i sesongen. Samtlige spillere gjorde en veldig god innsats. Men allerede tirsdag den 1.5 ventes det adskillig tøffere motstand når Orkla 2 kommer til Rinnvollen.

Spillerstall (mål): Anders Grytbakk, Jostein Lilleløkken (1), Anders Løfald (2), Vebjørn T. Bævre (4),
Jonas Rognskog, Jonas N. Tørset (3), Aksel Norli (1), Lars Olav Kirkholt, Kristian Glåmen,
Jarl Oskar Mykkelgård (3), Ottar Moen, Jonatan Skarsvåg, Vegard Almås (1) og Hans Ole Halle.