Tapte treningskamp mot Meldal

Mandag var vi på Løkken kunstgras og møtte Meldal til treningskamp. Vi startet kampen bra og la press på Meldal og allerede etter 2 minutt skårer vi. Vebjørn tar med seg ballen i stor fart og dribler av 2 forsvarere og legger ballen inn til Jarl Oskar som skårer sikkert fra kort hold. Men bare minuttet etterpå utligner Meldal.

Etter 12 minutt går vi opp i ledelsen igjen når Hans Ole får ballen etter ett godt løp og legger ballen ut til Vebjørn som fra 16 meter plasserer ballen helt nede ved stolpen. Etter skåringen tar Meldal fullstendig over og vi blir passive og holder ikke markeringene og blir løpende imellom og Meldal skårer 2 mål på oss og leder 3-2 til pause.
I pausen bestemmer vi oss for å komme tettere opp i motstander og få forsvarspillet til å sitte og bli tøffere i duellene. Dette fungerer bra, men det er Meldal som skårer. Men etter 51 minutt blir Jarl Oskar spilt igjennom av Torstein og alene med keeper setter han ballen i mål, til 4-3.

Bare 6 minutter senere blir Jarl Oskar nok en gang spilt igjennom, denne gangen av Vebjørn, og alene med keeper skårer han igjen og stiilingen er 4-4. Men som i 1. omgang faller vi sammen på slutten av 2. omgang og Meldal skårer 2 mål på corner og vinner til slutt 6-4.

Målskårere :Jarl Oskar (3) og Vebjørn.

De som var med: Anders Grytbakk, Jonatan Skarsvåg, Gjermund Tiset, Jørgen Halgunset, Kristian Glåmen, Aksel Norli, Anders Løfald, Vebjørn Bævre, Tølløv Heggem, Jarl Oskar Mykkelgård, Hans Ole Halle, Lars Olav Kirkholt, Stian Bolme, Torstein Heggem.