Tapte mot Glimt

Seniorene møtte i dag Glimt til treningskamp på Orkanger kunstgress. Det var ventet forholdsvis tøff motstand mot et lag som ligger en divisjon høyere enn oss.

Divisjonsforskjellen vistes derimot ikke fra start, for det var Rindal som startet best, og hadde et godt tak om kampen de første 20 minuttene. Glimt kom gradvis mer med i kampen og etter 38 minutter får Glimt-spillerne god tid ute på 20 meter, kan sikte seg inn og setter ballen ved lengste stolpe.

Minuttet før pause får Rindal frispark på 20 meter. Jo Trønsdal Bævre skrur den elegant opp i lengste kryss. En vakker redusering!
Mot Glimt
2 minutter er spilt av andre omgang når Glimt får corner. Etter litt klabb foran målet havner ballen i mål til 2-1. Omgangen blir forholdsvis jevnspilt, og sjansefattig. Seks minutter før pause blir det nok en gang rot foran Rindals mål etter en corner, og vi får ikke klarert. Ballen havner til slutt i mål.

Bare et par minutter før slutt får Glimt en gavepakke etter en dårlig klarering som havner i føttene på en Glimt-spiller, som får en enkel jobb med å sette inn 4-1, som blir sluttresultatet.

Det begynner bra i dag, men dabber noe av etter hvert. Rindal preges fortsatt av alt for mange enkle ballmiss. Vi lar Glimt score veldig enkle mål i dag. Dette er feil vi må luke bort til seriestarten 26. april. Før vi kommer så langt skal vi spille treningskamp mot Surnadal 2 (onsdag) og mot Halsa (lørdag).