Tap i sesongåpningen

G14 startet sesongen på Moan kunstgress i Børsa fredag kveld. Der møtte vi ett bra lag fra Skaun. Vi har bare spilt en treningskamp før sesongen, det fikk vi svi litt for i dag.

Skaun la trykk på oss fra start, og ledet 2-0 allerede etter 7 minutter. Deretter jevnet spillet seg ut, og vi kommer oss godt inn i kampen igjen. Både Jonas NT og Jarl Oscar tester Skauns keeper med gode langskudd. I minuttene før pause får derimot hjemmelaget satt inn to nye mål, og pauseresultatet blir 4-0.
Starten av andreomgangen blir veldig lik starten av den første, i løpet av 8-9 minutter scorer Skaun fire nye mål, og lufta ser ut til å gå litt ut av oss. Men nok en gang rister vi av oss en dårlig start og kjemper oss inn i spillet. Resten av omgangen er jevnspilt, selv om vi ikke har all verdens med målsjanser, presser vi Skaun bakover på banen i denne perioden. Vi får riktignok en ny baklengs like før slutt, og sluttresultatet blir dermed 9-0.

På tross av stygge sifre er vi veldig godt fornøyd med innsatsen guttene legger ned. Samtlige står på til siste slutt. Når alle blir trygge på den nye hverdagen med spill på stor bane, vil dette bli en bra sesong. Neste kamp er på Skogsletta onsdag 18/5 mot Sverresborg.

Følgende spilte i dag: Lars Olav Kirkholt, Tølløv Heggem, Gjermund Tiset, Jonathan Skarsvåg, Fredrik Myklegard, Andreas Bævre, Jonas Nergård Tørset, Hans Ole Halle, Romund Blakstad, Jars Oscar Mykkelgård, Jonas Rognskog, Amund Bakken, Sindre Killingberg og Kristian Glåmen.