Storseier på Rinnvollen

Vi var litt forsiktige i starten på denne kampen, men det tok seg opp etter hvert. Utleira 3 var før kampstart spådd å være ganske på nivå med RF etter bedømninger av tidligere resultater. Men det skulle vise seg at rindalingene var noen hakk bedre enn trønderlaget.

Første mål kom etter fin enkeltprestasjon av Jonatan når han tråklet seg gjennom Utleiras forsvar, og satte ballen sikkert til venstre for målvakt. Geir Magne (bildet) debuterte for laget etter godt og vel halvannet år hvor han har spilt for Orkla, og i vår har vært skadet i en måneds tid. Han ble satt inn etter en halvtimes spill. Og debuten gjorde han med bravour. Knappe to minutter tok det før han satte ballen i nota, og viste at han nok blir en viktig tilvekst for laget framover. Anders L. fastsatte pauseresultatet med å sette breisida til et flott innlegg fra Vebjørn.
g1607052012027
10 minutter ut i andre omgang var Anders frempå igjen med et langskudd fra ca 27 meter som dessverre gikk rett aluminiumskrysset. Dette fotballmålet var for så vidt ikke av helt topp shape før kampen, men bør nå etter dette få en totalrenovering hos egnet mekanisk verksted. Få minutter etter at stolpene hadde fått roet seg sprang Hans Ole seg fri og banket ballen i nettet etter nok et flott innlegg fra Vebjørn.

Og som om ikke det omtalte målet hadde fått nok juling i kveld satte Hans Ole enda et knallskudd i stolpen etter 23 minutter. Jarl Oskar tok deretter saken i egne føtter, og driblet seg gjennom forsvaret og økte ledelsen til 5-0. I denne perioden var vi skikkelig på hugget, og kjørte fullstendig over gjestene. Hans Ole tok så fart fra sin venstre kantposisjon og skjente elegant forbi sin forsvarer i det som på ishockeyspråket benevnes som ”spor 2”, og sendte ballen som et piskeslag bak keeper.

5 minutter senere var Jarl Oskar nok en gang frempå med skuddfoten etter litt frem og tilbake innenfor 16-meteren, og la på til 7-0. Like etter fikk Utleiras midtstopper rødt kort for utilbørlig munnbruk av en veldig god dommer, Stig Rune Krokdal fra Orkanger IF. Helt på tampen av omgangen ble nok innsatsen litt slapp som følge av det store overtaket og en mann mer, og Utleira fikk derved et par sjanser. Den første tok vår keeper Lars Olav seg av med flott redning. Men på den andre sjansen var det ikke annet enn å kapitulere for både forsvar og keeper, og gjestene fikk sitt trøstemål. Kampen endte dermed 7-1.