Storseier over Surnadal

Torsdag spilte vi mot Surnadal på Øye kunstgras og vi hadde veldig lyst til å revansjere oss fra 7-0 tapet fra tidligere i år. Vi starter godt i dag også og etter 2 minutter blir Jarl Oskar felt innenfor 16-meteren og vi får straffe som Jarl Oskar tar selv og skårer sikkert via stolpen. Etter 11 minutter får vi nok en straffe,også denne gangen blir Jarl Oskar felt og nok en gang tar han den selv og skårer sikkert.

Men som mot Meldal slipper vi Surnadal inn i kampen og bare en god Joakim i målet forhindrer at Surnadal skårer, men vi leder litt heldig 2-0 til pause.
Jarl Oskar blir felt og får straffe
Treningskamp mot Surnadal
g1619042012011
Lagbilde G16 2012
Lagbilde etter kampen
I 2. omgang tar vi fullstendig over og allerede etter 41 minutter skårer vi når Vebjørn vinner ballen på midtbanen og dribler seg igjennom forsvaret og legger inn til Jarl Oskar som setter ballen i mål. Etter 44 minutter skårer vi igjen etter vakkert veggspil mellom Anders og Vebjørn med pasning igjennom til Jarl Oskar som skårer nok en gang.

I det 57. minuttet blir Anders spilt igjennom av Torstein og øker til 5-0, og bare 3 minutter senere dribler Vebjørn seg igjennom og alene med keeper skårer han. 7 minutter senere er Vebjørn på nok ett dribleraid og får lagt ballen inn foran mål og en forsvarer klarerer ballen rett i Jarl Oskar og ballen går i mål.
Dermed vinner vi 7-0 til slutt i en kamp der vi er heldige som unngår baklengsmål i 1. omgang, men har full kontroll i 2. omgang.

Målskårere: Jarl Oskar (5), Anders og Vebjørn.

De som var med: Joakim Halgunset, Jonas Rognskog, Gjermund Tiset, Jostein Lilleløkken, Kristian Glåmen, Jonatan Skarsvåg, Anders Løfald, Vebjørn Bævre, Stian Bolme, Aksel Norli, Jarl Oskar Mykkelgård, Torstein Heggem.