Storseier over Frøya

Fotball: Gutter 16 år

Rindal IL G16 spilte lørdag mot Frøya på Skogsletta. Det var meget gledelig å se at det var så mange tilskuere som hadde møtt opp for å se kampen i ruskeværet som var.

Vi startet kampen godt med godt pasningspill og god bevegelse. 6 minutter ut i kampen blir Torstein spilt igjennom og avanserer ned mot linja og legger inn foran mål til Håken som rolig plasserer ballen i mål. Etter skåringen mister vi totalt initiativet i kampen og slutter å spille ball, vi ligger altfor langt unna motstander og lar Frøya få tid og rom med ballen.
I denne perioden på en halv time har Frøya flere gode muligheter til å skåre, men lykkes ikke å få ballen i mål mens vi skaper nesten ingenting og har mer enn nok med å forsvare oss.

Men like før pause blir Peder spilt igjennom av Torstein og alene med keeper setter han ballen i mål.
Skåringen ser ut til å vekke guttene til liv igjen og rett før dommeren blåser til pause får vi corner som Ole H legger inn til Håken som sender ballen videre til Lars Aleksander som står umarkert på 2 meters hold og hæler ballen i mål.
Dermed leder vi 3-0 til pause etter en meget svak 1. omgang av oss,der vi like godt kunne ligget under.

Etter en liten tordentale i pausen blir vi enige om at i 2. omgangen skal vi vise at vi er bedre enn det vi viste i 1. omgangen.
Rett etter 2. omgangen er blåst igang vinner Peder ballen ute på høyresiden og avanserer inn mot mål og fra hjørnet av 16-meteren plasserer han ballen helt nede ved stolpen og i mål.

Nå er guttene virkelig på hugget og skaper mange sjanser etter godt spill og i det 61. minutt spiller Tortsein vegg med Ådne like utenfor 16-meteren og dundrer ballen i mål.
2 minutter senere blir Daniel spilt fri av Jørgen og sender ballen i en fin bue over keeper og i mål.
Like etter blir Martin spilt fri på venstresiden og legger inn til Torstein som er på løp og setter ballen i mål.
Rett etterpå er Martin på farten igjen på venstresiden og legger ballen foran mål hvor Stian er på rett plass og kjemper ballen i mål.
I det 69. minutt vinner Ådne ballen høyt oppe og setter igang ett soloraid ned mot linja og fra spiss vinkel klinker han ballen i mål helt oppe ved motsatt kryss.
4 minutter før slutt blir Jørgen spilt igjennom på høyresiden og legger ballen inn foran mål der en Frøya-spiller er uheldig og setter ballen i eget mål.
Rett før slutt blir Håken spilt fri og legger ballen til Ådne som enkelt fastsetter sluttresultatet til 11-0 til oss.
Etter en meget god 2. omgang, der vi viser at vi kan å spille ball hvis vi jobber i lag og har god bevegelse foran ballfører, tar vi en velfortjent seier.