DSCF3741

Sondre med RBK-kontrakt

Sondre Bolme (15) er et stort fotballtalent, noe han har bevist over flere år, og ikke minst i årets sesong på juniorlaget. Sondre har i år deltatt på kretssamlinger og spilt for kretslaget, hvor han også har gjort det bra. Dette gjorde at han før jul fikk tilbud om å hospitere med Rosenborg sitt G16-lag.

Etter en og en halv måned med hospitering ble hardt arbeid og god innsats belønnet med tilbud om overgang til Rosenborgs G16-lag. Et tilbud han selvfølgelig takket ja til, og kontrakten ble undertegnet i går, forteller han.

Han forteller videre at det blir mye reising fram og tilbake, og med mye lekser i tillegg blir det ikke tid til så mye annet for tia. Men for å nå så langt som mulig må man bare ofre litt. Opplegget framover er ikke helt spikra enda, men foreløpig er det 5 treninger i uka i Trondheim, sier han.

Vi måtte selvfølgelig spørre hvordan det er å være Molde-supporter og samtidig spille for Rosenborg. - Jeg tar tak i de mulighetene jeg får, uansett klubb og farger, så det er ikke noe problem, bedyrer han.

Sondre skryter videre av apparatet og mulighetene Rosenborg kan tilby han og andre unge lovende spiller. - Rosenborg har et utrolig godt akademi og program for oppfølging av spillere, noe som kommer til å være utrolig viktig for meg og min utvikling som fotballspiller. Alle trenere og spillere ligger på et høyt nivå innenfor det de driver med, og miljøet innen Rosenborg, både blant spillere og trenere, er utrolig godt, forteller han. Rosenborg har et kjempegodt miljø og er en flott klubb som jeg håper å få være i en lang stund framover.

- E trur ta her e starten på nånnj gaue og lærerike år i Rosenborg BK, avslutter han.

Det blir spennende og følge Sondre framover, og vi ønsker all mulig lykke til videre!