Serieåpning G16 3. divisjon

Fotball G16

Lørdag var det serieåpning for G16 i 3.divisjon.

Vi møtte Freidig 2 på bortebane.

Freidig 2 skulle vise seg å bli en meget vanskelig og god motstander med stor fart og fysikk.

Vi ble løpende mye imellom og kom oss ikke tett nok opp i motstander,som gjorde at vi ble presset bakover fra første stund i 1-omgang.

Selv om det var Freidig 2 som hadde ballen mest og initiativet i kampen så klarte vi å skape noen sjanser.

Etter 15 minutter blir Peder spilt igjennom på høyrekanten og får lagt ett presist innlegg til Stian som setter ballen i tverrligger og ut,returen blir klarert til corner.

2 minutter senere får vi nok en corner som Stian legger presist inn til Torstein som header inn ledelse 0-1 til oss,litt imot spill og sjanser i kampen.

Men det gikk ikke lenge før Freidig 2 utlignet etter en meget god pasning igjennom til sin spiss og alene med vår keeper setter han ballen i mål.

Det resultatet står seg til pause.

2-omgangen starter som første,der Freidig 2 har ballen og initiativet mens vi blir for langt unna i presset og løpende imellom.

Freidig 2 skårer da 5 mål og vi ingen,men har noen sjanser på corner og frispark.

Blant annet redning på strek etter en god heading fra Jørgen på corner men returen blir satt til side for mål av samme mann.

Velfortjent seier til Freidig 2 i en kamp der vi ble utspilt til tider og spilte ikke opp imot vårt beste.

Vi satser på å komme sterkere tilbake i vår neste kamp som er mot Kil/Hemne 2 på Skogsletta 5.mai.

0-1  17.min Torstein