Lagbilde av G16 før kampen mot KIL/Hemne 2

Seier over KIL/Hemne 2

Fotball: Gutter 16 år

Tirsdag spilte Rindal IL G16 hjemmekamp mot Kil/Hemne 2 på Skogsletta.

Kampen var ganske jevn de 10 første minuttene hvor begge lag skapte svært lite og vi hadde trøbbel med å treffe hverandre med pasningene men dette bedret seg utover omgangen. De neste minuttene tok vi mer og mer over og ble mer presis i pasningspillet og skapte noen gode muligheter.
Etter 19 minutter blir Daniel spilt igjennom av Stian og alene med keeper setter han ballen i mål. 1-0 til oss.
Bare 4 minutter senere slår Stian en høy ball inn i feltet og der kommer Torstein på løp og header ballen over keeper og i mål.
3-0 kommer 2 minutter etterpå når Jørgen setter fart framover med ballen og spiller den til Ole som slår ballen igjennom til Jørgen,som fortsatt er på løp og alene med keeper setter ballen i mål.
Nå er vi virkelig på hugget og presser Kil/Hemne 2 hardt og spiller meget godt.
Etter 35 minutter vinner Stian ballen høyt oppe på banen,dribler av 2 motstandere og klinker ballen i mål fra ca 20 meter.4-0 til oss.
4-0 holder seg til pause.

2. omgangen starter meget bra for oss når Torstein og Daniel i godt samarbeid vinner ballen høyt oppe og samspiller litt før Torstein bestemmer seg for skyte fra ca 25 meter og ballen fyker i mål.
6-0 kommer når Peder stter fart igjennom motstanderforsvaret og ned mot linja og legger ballen ut til Torstein som enkelt setter ballen i mål fra kort hold.
Noen minutter senere er det Peder som blir spilt igjennom av Stian og skårer alene med keeper.
3 minutter senere slår Jørgen ballen igjennom til Peder som nok engang kommer alene med keeper og legger på til 8-0.
9-0 blir det når Stian ser keeper står langt ute og fra 40 meter legger ballen i en fin bue over keeper og i mål.
12 minutter før slutt blir Torstein spilt igjennom av Stian og skårer sitt fjerde mål.
11-0 blir det når Daniel slår en høy ball inn til Stian som header den i mål.
Kil/Hemne 2 har ett par sjanser på slutten av omgangen, blant annet ett skudd som blir reddet på streken.
Men 11-0 står seg til slutt.

En meget velspilt og godt gjennomført kamp av guttene.
Veldig moro å se at dei tør å spille ball, selv om dei blir litt presset,istedenfor å slå bare lange baller.
God variasjon på løp og pasningsvalg, alt i alt en solid lagseier.