Seier i lokaloppgjøret

Meldal 2 gjestet Rinnvollen til lokaloppgjør i 6. divisjon i dag. Lagene lå med 3 og 4 poeng foran dagens kamp, så det lå an til et tett oppgjør.

Gjestene fra Meldal åpnet best og allerede når det var spilt ett og et halvt minutt ledet Meldal 1-0. Det kom på et godt plassert langskudd. Kvarteret senere var Meldal frampå igjen. En løpsduell endte med at keeper og forsvarer ikke ble enige om hvem som skulle avklare og Meldal får sette ballen enkelt i mål.

Etter at Meldal fikk kontrollere de første 20 minuttene som de ville, våknet Rindal utover i omgangen og kom med i kampen. Vi begynte å vinne dueller og skapte etter hvert noen sjanser. 0 - 2 sto seg likevel til pause.
Rindal - Meldal 2
Rindalingene gikk ut i andre omgang med ambisjoner om å vinne kampen. Og det var ikke spilt mer enn 4 minutter av andre omgang når Harald Røen snapper ballen fra Meldal-keeperen. Han treffer først en forsvarer, men på andre forsøk sitter ballen i nettet til redusering 1-2. I andre omgang er det Rindal som vil klart mest og som vinner de aller fleste duellene. 28 minutter er spilt når Morten Møller får ballen inne i 16 meteren og plasserer den sikkert til side for keeper, til 2-2. Rindal presser på hardt mot slutten får å få seiersmålet, og fem minutter før slutt er det Harald Røen som kommer seg igjennom Meldal-forsvaret og setter inn 3-2.

Noen nervepirrende sluttminutter går godt, og dermed er seieren sikret. En sterk prestasjon og komme tilbake etter å ha ligget under 2-0. Men likevel fullt fortjent i dag, om vi ser bort fra det første kvarteret av kampen.
Med en skadet keeper Vegard Rokkones, måtte Håkon Mikkelsen hente fram gamle keeper-ferdigheter. Og det klarte han godt. God innsats av hele laget i dag ga en seier som smakte ekstra godt.

Neste kamp for a-laget er allerede tirsdag. Da er det kamp borte mot Trønder-Lyn, som forøvrig vant borte mot serieleder Buvik 2 i dag. Så her blir det en ny tøff kamp om poengene.