Seier i første treningskamp

Seniorene spilte sin første treningskamp for sesongen i solskinnet i dag. Motstander på Syltøran var Halsa. Dette var aller første økt ute i år, og det bruker å ta noe tid å venne seg til stor bane.

Men det så ikke ut til å være noe problem i dag. Allerede etter 20 sekunder sto det 1-0 til Rindal FK. Rindal gikk rett i angrep, spilte klikk-klakk gjennom Halsa-forsvaret og Harald Røen avslutta angrepet ved å sette inn 1-0.
Rindal var klart best i starten, og 10 minutter ut i omgangen kommer Rindal rundt på kanten. Sondre inn og på bakerste får Fredric Talgø en enkel jobb med å plassere ballen i mål til 2-0. Også i resten av omgangen er Rindal best og styrer det meste, selv om Halsa kommer litt mer med mot slutten av omgangen.
Lagbilde mot Halsa
Også i andre omgang har Rindal full kontroll på et forholdsvis ufarlig Halsa-lag. Vi kommer til flere store sjanser. Halvtimen er spilt når Rindal får corner. Jo Trønsdal Bævre slår corneren. En Halsa-spiller forsøker å klarere med hodet, men styrer ballen i stedet direkte i mål.
Rindal kommer i et siste angrep på overtid. Eirik Tørset får ballen på 18 meter og plasserer den sikkert til side for keeper og fastsetter med det resultatet til 4-0.

En god start på sesongen, selv om motstanden ikke var all verden. At vi holder nullen bakover og scorer hele 4 mål er meget positivt. Vi har et ungt lag i år, men det ser ikke ut til å være noen ulempe. Jo Trønsdal Bævre og Vegard Rokkones spilte sin første a-kamp i dag, mens Olaf Karlstrøm og Sondre Bjørnstad er tilbake etter ett år i militæret. Anders Moe Sæter debuterte også i dag, etter at han meldte overgang fra Surnadal i vinter.

Neste lørdag venter ny treningskamp, denne gang mot Orkanger. Vi venter tøffere motstand da.