Pokal i Vildbjerg Cup for Gutter 14

Gutter 14

Rindal IL G14 deltok i Vildbjerg Cup i Midt-Jylland 30. juli - 2. august. Det var en spent gjeng som reiste nedover på sin første storcup, Vildbjerg Cup er europas fjerde største fotballturnering, med omtrent halvparten antall lag sammenlignet med Norway Cup.

Vild Laget
Fra venstre: Sigurd Fagerholt, Jo Helgetun, Tobias Grøtan, Sondre Aune, Steinar Møller, Ole Einar Skjermo, Emil Gåsvand Løset, Are Aune, Stian Grytbakk, Henrik Folden, Sander Landsem Kattem
Storslagen åpningssermoni
Steinar feirer bronseplassen!
Vild feiring
Fornøyde foreldre også!
Flott pokal!
Rindal IL med vinnerne Hobro, som vi slo i innledende runde

Guttene spilte sin første kamp torsdag etter en storstilt åpningsseremoni med ca 750 lag, og tok en fortjent seier 2-1 over arrangørklubbens eget Vildbjerg U15. Meget bra jobbing gjennom hele kampen.

Fredag morgen møtte laget vårt Hobro IK. Hobros seniorlag er et av topplagene i Danmark, og spiller i den danske Superligaen, så vi forventet (og fikk) sterk motstand av U15-laget deres. Alt i alt var vi nok ganske heldige med resultatet da vi på slutten fikk satt inn kampens eneste mål mot et pasningssikkert og fintspillende lag.

Fredag ettermiddag tok guttene sin tredje strake seier i turneringen, og vant samtidig sin pulje. Guttene kom litt seint i gang i denne kampen, og 0-0 mot Tarp ga et greit bilde av første omgang. Til gjengjeld dro de til fra start i andre, og Rindal skåra to ganger før danskene fikk sitt reduseringsmål på tampen av kampen. Vi følte derfor at vi hadde bra kontroll utover i omgangen, delvis fordi vi var nærmere 3-1 enn de var utligning, men også fordi uavgjort ville være nok til gruppeseier.

Dermed var guttene klare for kvartfinale.

I kvartfinalen møtte Rindal Stavangerlaget Vardeneset, dette ble en ny jevn kamp og ny seier, og våre gutter ble klare for semifinale mot Vinding UF!

Dette ble nok en jevn kamp for G14, men til forskjell fra de tidligere kampene var marginene mot oss denne gangen, og resultatet ble tap med 0-1. Begge lagene spilte en gjennomført bra match, selv om det kanskje ble vel så mye kriging som finspill i perioder. Det var surt at det avgjørende målet i mot kom på en åpenbart feil idømt straffe, men sånn er det noen ganger.

I bronsefinalen søndag morgen møtte guttene Ramløse, og her ble det fortjent seier etter en veldig bra gjennomført kamp. Dermed ble det tredjeplass i Vildbjerg Cup i klasse Gutter Under 15 år 8-mannslag, og guttene kunne ta med seg en stor og flott pokal hjem til Rindal!