Oppvarming på Tolga

Poengdeling borte mot Tolga-Vingelen

Fotball: Herrer senior

Herrelaget tok lørdag turen til Tolga for høstsesongens første seriekamp. I strålende solskinn var det vertene som kom best i gang. Tolga-Vingelen fikk corner etter bare 3 minutters spill. Vi taper tre dueller inne i feltet og da havner ballen til slutt i nettmaskene dessverre. Etter en noe svak åpning tar vi mer og mer over kampen utover i omgangen, uten at vi skaper de helt store sjansene. Det står 1-0 til pause.

I andre omgang fortsetter vi som første endte, med et godt grep om spillet. Og denne gangen er det Rindal som får en bra åpning på omgangen. Etter 9 minutter får vi frispark midt på Tolga's banehalvdel. Vegard slår ballen presist inn til Jonas Nergård Tørset som header ballen over keeper og i mål! 1-1. Vi fortsetter presset, og kommer til flere store sjanser, men en god og noe heldig keeper avverger flere baklengs.

I stedet er det etter 20 minutters spill hjemmelaget som er på en sjelden visitt. Vi gir bort en corner, og det utnytter de godt. Ballen slås direkte i mål ved bakre stolpe. Dermed 2-1.

Ti minutter senere ruller vi opp et fint angrep og slår inn til Hallvard Næss som får stå umarkert på 14 meter og bredside ballen til side for keeper. 2-2.
Det siste kvarteret prøver vi å holde tempoet opp og spille ut et dyktig slitent Tolga-lag, men lykkes dessverre ikke å få flere mål i denne kampen, som dermed ender med poengdeling.

Det er sterkt av oss og komme tilbake etter å ha ligget under to ganger, men samtidig har vi nok store sjanser til at vi burde tatt med alle 3 poengene.

Neste utfording for a-laget blir borte mot Brekken førstkommende lørdag. Dit blir det oppsatt buss, så vil du være med å støtte oss, er det bare å ta kontakt med en på a-laget :)