Orkla 2 vant på Rinnvollen

Det første hjemmeoppgjøret for sesongen ble avviklet på en ikke helt grønn, men dog veldig bra Rinnvollen for årstiden å være den 1/5. Kampen var gjenstand for stor interesse, noe som gjenspeilet seg i det store publikumsoppmøtet. Veldig hyggelig at så mange tok turen for å følge laget en kjølig vårkveld!

Allerede fra avspark tok vi tak i kampen, noe som medførte corner allerede etter to minutters spill. Et innøvd opplegg rundt hjørnespark viste seg nok en gang å være vellykket. Vebjørn fikk denne gang tak i ballen og skjøt utagbart for keeper i mål. Rindal hadde etter dette fortsatt et godt grep om kampen, men det viste seg vanskelig å komme til større målsjanser.
Kaptein Aksel Norli i løpsduell med Orklas midtbane
Rindal - Orkla
Etter 20 minutters spill hvor Rindal dominerte men uten at det resulterte i mål, kom Orkla seg igjennom og kvitterte til 1-1. Dette ble også resultatet til pausen. Omgangen var skikkelig fartsfylt, med mange tøffe dueller mot fysisk sterke orkdalinger. Spesielt forsvarsrekka til Orkla var rimelig robuste og kontante i spillestilen.

Andre omgang ble fra start av noe mer jevnspilt enn første hvor Rindal dominerte. Ingen av lagene kom til større målsjanser før etter ca tjue minutter hvor Orkla kunne legge på til 1-2 etter noe uheldige omstendigheter rundt et tilbakespill. Fem minutter senere var Rindal frampå igjen, og fikk helt korrekt tildelt straffespark etter felling. Straffen ble håndtert av Jarl Oskar, og han satte ballen i mål til 2-2 etter en retur fra keeper. Så gikk Orkla opp i en 2-3 ledelse, og med dette gikk luften litt ut av oss, dessverre. Orkla gikk deretter opp til 2-4 og 2-5. Etter 38 minutters spill fikk vi nok en gang straffe. Denne satte Vebjørn kontant i mål.

Alle tilskuere ventet så bare på at dommeren skulle blåse av. Men nei, det gjorde han ikke... Selv etter tilrop fra begge laglederbenkene ved 46 min. spill ble kampen fortsatt av kampleder. Etter ytterligere tilrop da det hadde gått 48 minutter så han på sin klokke litt mer nøye. Og endelig etter 9 min overtid ble kampen endelig avblåst, og slitne gutter kunne gå i garderoben og få seg en velfortjent hvil. Dommeren beklaget opptrinnet, og sa som sant var at han rett og slett hadde sett feil på klokka. For ordens skyld; omgangene for G16 skal vare i 40 minutter.

Kampen endte dermed med tap 3-5. Et tap som vi akter å revansjere mot Utleira allerede mandag den 7/5. Også dette en hjemmekamp som på Rinnvollen kl 1900.