DSCF5175
DSCF5130
DSCF5164
DSCF5135

Rindal IL G16 har spilt kamp mot Bergsøy  søndag. Her ble det tap 1-0, mens mndagens kamp mot Eikelandfjorden endte med tap 4-1.

Jenter 16 år møtte Strand-Ulv søndag, og her ble det seier 5-3, mens kampen mot Strømmen på mandag endte 2-2.

Sammen med Surnadal stiller vi to juniorlag. Her startet 1. laget med kamp mot Rustad på søndag. Etter raportene et skikkelig basketak som Surnadal/Rindal til slutt vant 5-0.
Tirsdagens kamp mot Klepp startet bra med tidlig scoring ved Vebjørn Trønsdal Bævre. Etter kvarteret utligner Klepp, og bare to minutter senere får Klepp straffespark og går opp til 2-1, som står seg til pause.
5 minutter ut i 2. omgang setter Simen Brøske nn 2-2, men dessverre går Klepp opp til 2-3 noen minutter senere. Dermed blir det tap denne gangen.

G19-2 møtte Bergsøy på søndag, og måtte se seg slått med 4-0 der. Mandag var det kamp mot Os, og også her ble det en tøff kamp for våre gutter og det endte med tap 5-0.

Bildeserien her er fra 1. omgangen til G19 1 mot Klepp. Dessverre alt rindalil.no sinn utsendte har rukket over så langt...