Onsdag var Rindal IL G16 i Trondheim og spilte kamp mot Nidelv.

Fotball: G16

Vi startet 1-omgangen med litt nervøst og usikkert og lot Nidelv styre mesteparten av spillet men vi jobbet oss inn i kampen etterhvert.
Nidelv skapte noen sjanser uten å få ballen i mål mens vi var farligst på kontringer,men etter 21 minutter får vi corner som Stian legger inn og etter litt rot i feltet lander ballen hos Ådne som skårer fra kort hold.

6 minutter senere får Nidelv en straffe og utligner til 1-1.
Ifølge ekspertisen på sidelinjen så var den av det billige slaget.
Etter utligningen skaper begge lag noen sjanser men klarer ikke å få ballen i mål,så pauseresultatet blir 1-1.

2-omgangen starter bedre for vår del når vi klarer å få ballen ned på bakken og bevelse foran ballfører.
7 minutter ut i omgangen blir Torstein felt på 25-meter hold fra Nidelv-målet og Stian gjør klar venstreslegga og klinker ballen i mål utagbart for keeper.
Vi fortsetter å holde trykket oppe og presser Nidelv hardt og skaper mange farlige sjanser og får uttelling i det 60 minutt når Torstein slår igjennom til Peder på høyresiden,som avanserer noen meter og legger inn til Daniel som enkelt bredsider ballen i mål.
5 minutter senere blir Daniel spilt igjennom av Torstein og alene med keeper setter Daniel ballen rolig og behersket ballen i mål.
Bare minuttet senere vinner Stian ballen på midtbanen og spiller vegg med John Michael på venstresiden og slår videre til Daniel som avanserer ned mot linja og legger ett perfekt innlegg til Torstein som står umarkert på 5-meter og klinker ballen i mål.
Ett meget godt angrep.
Rett etterpå vinner vi nok engang ballen på Nidelvsbanehalvdel og Daniel slår ballen igjennom til Peder som alene med keeper setter ballen rolig og behersket i mål.
5 minutter før slutt får Nidelv en kjempesjanse til å skåre,når spissen deres kommer alene mot vår keeper men Andreas gjør en kjemperedning og får slått ballen til corner som blir resultatløs.
Dermed ender kampen 6-1 til oss.

En meget god kamp der 1-omgang var jamn mens vi storspilte i 2-omgang.
Meget god innsats av hele laget som vinner fullt fortjent.

0-1  21 min. Ådne