Onsdag spilte Rindal IL G16 mot Flatås 2 på Skogsletta.

Fotball: G16

Vi startet kampen bra og spilte oss fram til flere sjanser men uten å skåre.
Men etter 11 minutter blir Peder spilt fri på høyrekanten og får lagt inn til Lars Aleksander som kommer på bakerste stolpe og header ballen i mål.
Etter skåringen blir vi mere unøyaktige i pasningene og slipper Flatås 2 mer inn i kampen,men uten at de skaper store sjanser foran vårt mål.
Helt på tampen av omgangen kontrer Flatås 2 og uten press på ballfører får han skutt ifra 25 meter og i mål.
1-1 blir pauseresultatet.

2-omgangen spiller vi bra men Flatås 2 er litt farlige på kontringer.
Vi har det meste av banespillet og treffer bedre med pasningene og har større bevegelse foran ballfører.
Så etter 66 minutter blir Daniel spilt igjennom og alene med en utrusende keeper slår han ballen forbi og blir felt,om det var kontakt eller ikke er vanskelig å se men det blir blåst straffe.
Den er det Torstein som tar og setter ballen sikkert i mål.
Vi fortsetter å presset mot Flatås 2 og har god kontroll på kampen nå og skaper store sjanser uten å skåre.
Men like før slutt kommer Daniel rundt på høyrekanten og får slått inn til Lars Aleksander som vender bort en forsvarer og blir sparket rett ned og kampens gode dommer blåser nok en straffe til oss,denne straffen var soleklar.
Denne gangen er Stian som går fram for å ta den og klinker ballen kontant i mål via stanga og 3-1 til oss og det blir sluttresultatet.

Vi vinner fortjent 3-1 uten at vi spiller opp mot vårt beste men innsatsen til guttene er god igjennom hele kampen.

1-0 11 min. Lars Aleksander