Leik vant på Rinnvollen

A-laget spilte sin første hjemmekamp for sesongen på Rinnvollen i dag. Leik var motstander.
Begge lagene sto med 0 poeng før kampen.

Rindal åpner kampen best, og det ser ut som det skal være overkommelig motstand. 14 minutter er spilt når Rindal kommer i angrep. Bjørnar kommer rundt på kanten og får lagt inn til Jo Trønsdal Bævre, som setter ballen i mål til 1-0. Utover i omgangen tar Leik mer over. Og når halvtimen er spilt, utligner Leik til 1-1, som står seg til pause.
Andre omgang er forholdsvis jevn, men Rindal har et spillemessig overtak. Likevel er det Leik som går opp i ledelsen til 1-2 etter 19 minutter. Et skudd som dessverre glipper forbi keeperen. 5 minutter senere kommer Leik på en rask kontring og øker til 1-3. Rindal prøver og prøver, men det vil seg liksom ikke i dag. Hjemmelaget får likevel en redusering når Morten Møller header inn et innlegg etter 30 minutter.

Til tross får at Rindal kjører fram mye folk i sluttminuttene, blir det ikke flere mål i denne kampen. Dermed får Leik sine første tre poeng. Ikke ufortjent, men likevel surt for dette laget bør vi egentlig slå. Vi har flere store sjanser, med blant annet to skudd i stanga/tverrliggeren. Men vi er alt for upresise og gjør alt for mange feil til at vi kan være fornøyd med kampen.

Neste hjemmekamp er allerede neste lørdag. Da er det Lundamo som kommer på besøk på Rinnvollen, og da skal presisjon og innsats opp et par hakk, og tre poeng skal bli igjen på Rinnvollen!

Vi må ta med at vi har en sykdomspreget tropp for tiden. Flere er nettopp kommet tilbake etter lang tids sykdom, og hele 8 spillere sto over dagens kamp på grunn av sykdom.