Komfortabel seier på Orkanger

Onsdag kveld spilte G16 kamp borte mot Orkanger. Rindal kjørte sitt nye varemerke med å åpne kampen best også denne gang, men kanskje ikke helt med samme intensitet som i forrige kamp mot Meldal.

Det tok imidlertid 30 minutter før første mål kom; etter et fenomenalt gjennomspill fra Vebjørn til Geir Magne. Terningkast 6. Fem minutter etter setter Vebjørn selv ballen i Orkanger-målet etter noe fram og tilbake i femmeterfeltet etter corner. 0-2 ble også pauseresultatet. Orkanger hadde også noen få halvsjanser i 1. omgang, men aldri slik at det var noen overhengende fare for mål i mot.
Jostein og Bjarte
Helt i starten av andre omgang lader Vebjørn storslegga fra ca 30 meter, og ballen smeller i begge stolpene før ballen blir liggende i nota. Riktig en perle av et skudd! 12 minutter ut i omgangen er samme mann frampå igjen, og setter denne gangen ballen under en for anledningen uheldig keeper til 0-4. Når halvtimen av omgangen har gått er Anders L. frampå med en flott gjennombruddspasning til Jarl Oskar som banker ballen i mål til 0-5. Bare to minutter etter setter Vebjørn sitt fjerde mål for kampen, etter skudd fra litt utenfor 16-meteren. Geir Magne avsluttet målkalaset til 0-7 med et forrykende dribleshow. Han startet nærmest på egen banehalvdel og driblet seg gjennom det som var av Orkangerbygg. Til slutt satte han ballen "småarrogant" bak Orkangers resignerte keeper.

Dette var en kamp med mange skudd og sjanser for Rindal, og full kontroll. Et solid forsvar og en god midtbane sørget for at vi aldri var nervøse for at dette kunne ende med mange mål i mot. Ellers var det en aften med sur og kald vind på Orkanger. Til tross for dette, som det også går fram på et av bildene, var arenaens sittetribune nesten fullsatt. Men ståplasser var det plenty av.

Dagens spillerstall (med mål i parantes): Anders Grytbakk, Lars Olav Kirkholt, Vegard Almås, Jonas N. Tørset, Jostein Lilleløkken, Gjermund Tiset, Jonatan Skarsvåg, Aksel Norli, Tølløv Heggem, Kristian Glåmen, Jonas Rognskog, Vebjørn T. Bævre (4), Geir Magne Glåmen (2), Jarl Oskar Mykkelgård (1), Hans Ole Halle, Anders Løfald.