Knepent tap mot National

Fotball: Gutter 16 år

Onsdag spilte Rindal IL G16 sin siste kamp i vårsesongen mot National 2.
Tabellsituasjonen før kampen var sånn at spilte vi uavgjort eller vant rykket vi opp til 2.Divisjon men med seier til National 2 var det dei som rykket opp.

Kampen startet jevnt med sjanser til begge lag.
Slik fortsatte det utover i omgangen med godt spill og tette og harde dueller fra begge lag.
Men i det 27 minutt får vi corner som Ole H tar og legger ballen presist inn til Jørgen som header ballen i mål, en meget god heading.
Klar for toppkamp mot National
7 minutter senere er det National 2 som får corner,den blir slått inn i feltet og etter litt rot i feltet klarer de å få ballen i mål og utligner.
Like før pause vinner Torstein ballen høyt oppe og avanserer noen og klinker ballen i krysset og i mål,ett meget godt skudd med venstrefoten fra 25 meter.
Dermed går vi til pause med ledelse 2-1.

2. omgangen starter som første, jevnt i banespillet og sjanser.
7 minutter ut i omgangen slår Stian en fin pasning igjennom til Torstein som jobber seg forbi begge stopperne og alene med keeper plasserer han ballen forbi keeper og i mål.
Men bare 10 minutter senere reduserer National 2.
Utover i omgangen jobber National 2 seg mer og mer inn i kampen mens vi blir liggende for langt unna i presset og det blir for lang avstand mellom lagdelene.
På slutten av omgangen blir vi mer slitne og lar National 2 komme til flere og flere sjanser.
I det 71 minutt kommer utligningen og bare 4 minutter senere går National 2 opp i ledelsen og beholder den helt til dommeren blåser av kampen.
Dermed var det bare å gratulere National 2 med opprykket.

Guttene skal ha ros for at de gjorde sitt beste og den innsatsen og jobbingen de gjorde, men i dag tapte vi mot ett bedre lag enn oss.
Vi har gjort en meget god vårsesong med 6 seire og 2 tap og 45-14 i målforskjell.

1-0 27 min. Jørgen