IMG_1499

Knepent tap i oppkjøringa

Fotball: Herrer senior

Herrelaget startet høstsesongen med treningskamp borte mot Orkanger fredag kveld. Både Rindal og Orkanger spiller i 5. divisjon, men i to forskjellige avdelinger.

Kampen startet på verst tenkelige måte, med baklengsmål allerede etter et drøyt minutt. Etter et par svake åpningsminutter, tok vi mer og mer over spillet.

Utover i omgangen skaper vi mange farlige sjanser, uten at vi klarer å sette dem. Etter 24 minutter er det Hallvard som er på visitt inne i Orkangers sekstenmeter, hvor han blir felt. Roy Bolme setter sikkert inn 1-1 på straffespark, noe som også står seg til pause. Etter en svak åpning, var det Rindal som var det klart beste laget, og vi kunne like godt ledet.

Etter er det en jevnere kamp igjen. Kvarteret ut i omgangen får Rindal en kjelmpesjanse når Hallvard løper fra Orkanger-forsvaret og kommer helt alene med keeper. Han runder keeper, men kommer aldri til avslutning. Her burde det stått 1-2. I stedet er det Orkanger som får corner fem minutter senere. Denne stanger de i mål, og da er det i stedet hjemmelaget som går opp i ledelsen.

Og etter 24 minutters spill av andre omgang er det litt kommunikasjonssvikt mellom forsvar og keeper som gjør at Orkangers spiss enkelt får snappet ballen og trillet denne i mål. 3-1.

41 minutter er spilt når Roy Bolme krangler seg gjennom forsvaret og får lagt inn til Jarl Oskar Mykkelgård, som styrer inn reduseringa for Rindal. 3-2. Flere mål blir det ikke i denne kampen. Dermed ender det med et knepent tap.

Vi spiller en meget god første omgang, om vi ser bort fra de første to minuttene. Kanksje nermere årsbeste. De to målene vi slipper inn i andre omgang, er av den billige sorten og det har vi ikke råd til når serien starter opp igjen neste helg. Men alt i alt en god djennomkjøring, og vi gleder oss til kamp borte mot Tolga/Vingelen kommende helg.