Heroisk innsats mot serielederen

Fotball: Herrer senior

Torsdag kveld tok herrelaget turen til Kvål for å møte den suverene serielederen Trønder-Lyn. Vårkampen på Rinnvollen ble en jevn og spennende affære, som gjestene vant 1-0. Vi visste at dette kom til å bli en tøff men ikke umulig oppgave. Og det begynner bra. 17 minutter er spilt når ballen blir spilt opp på Jarl Oskar, som med en touch flikker Jonas gjennom på høyresiden. Jonas legger inn til Roy Bolme på bakerste, som tar ned og setter ballen sikkert i mål!

IMG_1548
IMG_1551
IMG_1552
Stemningsfult på Sørøya stadion i flomlyset!

Men hjemmelaget gir seg naturlig nok ikke, og i det 22. minutt klarer vi ikke å klarere og Trønder-Lyns spiller får en enkel jobb med å sette inn 1-1 fra ca 1 meter.
Og i det 34. minutt går hjemmelaget opp i ledelsen, til 2-1. Også i denne perioden henger Rindal godt med, og er fast bestemt på at dette er langt fra kjørt enda.

Og i det 44. spilleminutt er det Vegard som banker inn ballen fra venstrekanten til en umarkert Bendik Talgø på bakerste som sklir ballen opp i nettaket, og dermed var vi like langt igjen! Gleden skulle derimot ikke vare så lenge, for akkurat i det vi bikker 45 spilte, får hjemmelaget spilt en lang ball over forsvaret vårt, og vi klarer ikke å hindre Trønder-Lyn i å gå opp til 3-2, som blir pauseresultatet.

Bare 14 mintter er spilt av andre omgang når Rindal vinner ballen høyt på egen banehalvdel, og da kjører vi en lynhurtig kontring som Trønder-Lyn ikke henger med på. Jarl Oskar tar med seg ballen oppover høyresiden, og da er han ikke enkel å stoppe. Jarl Oskar slår hardt inn foran mål nede fra dørlinja, og Roy Bolme er akkurat der han skal være og kan bare bredside ballen i mål til 3-3. Like langt igjen.

I andre omgang legger vi ned en heroisk innsats, og det er vi som skaper de store sjansene, og det får vi etter hvert uttelling for.
33 minutter er spilt når vi presser Trønder-Lyn til å måtte spille tilbake til egen keeper. Det lukter måltjuven Bolme, som snapper ballen og kommer helt alene med keeper, og da er han sikker som banken! Opp til 3-4 til stor jubel både på banen og benken!

Trønder-Lyn tydelig stresset no, og det blir noen store sjanser til begge lag i sluttminuttene. Dessverre for oss får Trønder-Lyn kjempet inn et mål akkurat i det vi passerer 90 spilte minutter. 4 - 4. De fem tilleggsminuttene blir nærvepirrende, men det ender uavgjort og vi deler poengene broderlig.

Innsatsen fra samtlige Rindalsspillere står til terningkast 10 i dag, og vi hadde absolutt fortjent alle poengene! Vi er de eneste som har tatt poeng på Sørøya stadion i år, og prestasjonen i dag skal vi være godt fornøyd med. Likevel er det surt at vi glipper helt mot slutten.

Neste kamp for herrene er lørdag 12 september. Da kommer Flå/Lundamo/Hovin til Rindal. Kampen blir sannsynlig vis spilt på Trollbanen.