Fotball: G16

Onsdag var Rindal IL G16 i Skaun og spilte mot Skaun 2.
Vi visste på forhånd at dette kunne bli en tøff kamp,siden vi hadde bare 12 mann tilgjengelig pga sykdom og skade.

Kampen startet jevnt uten at noen av lagene klarte å skape målsjanser.
Men etter 20 minutter slår Stian en god pasning til Torstein som er på løp og fra ca 20 meter klinker han ballen i mål helt nede ved stolpen,ett meget godt langskudd.
Noen minutter senere er Skaun 2 frampå med ett godt skudd men Andreas får slått ballen til corner.
Like etterpå er Stian igjennom men skuddet blir slått til corner av Skaun sin keeper.
Rett før pause vinner Skaun 2 ballen oppe ved vår 16-meter og skuddet går under Andreas og i mål,dermed står det 1-1.
Det blir også pauseresultatet etter en jamn og velspilt 1-omgang.

2-omgangen starter godt for oss når vi etter 5 minutter får corner etter ett godt angrep fra oss.
Daniel tar corneren og slår ballen inn til Jørgen som på direkten får skutt ballen i mål.
Etter skåringen tar vi over og presser Skaun 2 og spiller meget godt.
6 minutter senere vinner Peder ballen ute på høyrekanten og slår inn til Stian,som fra 16 meter skyter ballen i mål.
Bare minuttet senere vinner vi ballen høyt oppe på Skaun 2 sin banehalvdel og Stian slår til Daniel som ser at keeper står helt feilplassert og setter ballen utagbart i mål.
Vi fortsetter å presse på og skaper mange gode muligheter uten å få ballen i mål.
Men i det 72 minutt vinner vi nok engang ballen høyt oppe etter godt press og Torstein får ballen og fra skrått hold skyter han ballen i mål.
Det blir ikke flere mål så vi vinner meget fortjent 5-1.

Guttene fortjener virkelig skryt for den innsatsen og stå på viljen de viser.
Ikke minst for godt pasningspill og gode løp.