G16 i gang med sesongen

Fotball G16

Rindal IL G16 åpnet høstsesongen med bortekamp mot Kil/Hemne 2 tirsdag 1. september, og søndag var det klart for vår første hjemmekamp i høstsesongen, og det var mot Skaun 2.

Rindal IL G16 åpnet høstsesongen med bortekamp mot Kil/Hemne 2 tirsdag 1. september.

Som forventet stilte Kil/Hemne 2 med ett meget sterkt lag på hjemmebane men det var vi som kom best igang og allerede etter 2 minutter blir Peder spilt igjennom av Stian og alene med keeper setter han ballen i mål.
Det neste kvarteret fortsetter i høyt tempo og godt spill av begge lag.
Men etter 20 minutter får vi frispark like utenfor 16-meteren og Stian fyrer av ett skudd som går igjennom muren og i mål helt nede ved stolpen.
Kil/Hemne 2 gir ikke opp og i det 30 minutt vinner de ballen på midtbanen og slår en god pasning til sin spiss som skyter ballen i mål via stanga.
Og like før pause kontrer Kil/Hemne 2 inn utligning til 2-2 og det blir pauseresultatet.

2-omgangen blir like fartsfylt og spennende som 1-omgangen.
Begge lag spiller godt og skaper sjanser men det er vi som nok engang går opp i ledelsen 6 minutt ut i omgangen når Torstein slår en perfekt stikker til Daniel som alene med keeper skyter ballen i stanga men plukker selv opp returen og skårer.
Men som i 1-omgang kommer Kil/Hemne 2 tilbake på slutten og utligner 11 minutter før slutt.
3-3 står seg til slutt.
Alt i alt en meget god kamp av oss,med kjempegod jobbing og godt spill gjennom hele kampen.

0-1  2 min. Peder
0-2 20 min. Stian
1-2 30 min.
2-2 38 min.
2-3 46 min. Daniel
3-3 69 min.

De som var med: Andreas Bævre, Ole Karlstrøm Bjørnstad, Jørgen Gjerstad, Trygve Gulbrandsen Holten, Albert Bolmøyen Lorgen, Torstein Heggem, Ole Heggem, Stian Bolme, Peder Vaseng Kvammen, Daniel Hagen Eide, Lars Aleksander Møkkelgård, Martin Bakk Solem, Håken Heggem, John Michael Kirkholt Røen.

Søndag var det klart for vår første hjemmekamp i høstsesongen og det var mot Skaun 2.

Vi startet omgangen med godt press på motstander og vinner dueller.
Etter 5 minutter blir Peder spilt fri på høyrekanten og får slått presist inn til Torstein som setter ballen sikkert i mål.
5 minutter senere blir ballen spilt opp til Torstein som stusser ballen videre til Stian som ser at keeper er langt ute og lobber ballen perfekt i mål.
Vi kjører kampen nå og i det 17 minutt spiller Torstein ballen opp til Daniel som skyter ballen på direkten fra ca 25 meter i en fin bue over keeper og i mål.
7 minutter senere er Stian på raid opp venstresida og legger inn men keeper klarer ikke å holde ballen og der dukker Lars Aleksander opp og setter ballen i mål fra kort hold.
Like etterpå forfølger Daniel ett tilbakespill til keeper og stresser keeperen så mye at han spiller ballen direkte i føttene på Daniel og fra kort hold setter han ballen i mål.
2 minutter før pause får vi straffe når Stian blir felt inne i felten og som vanlig er Torstein sikker på den og 6-0 til oss blir pauseresultatet.

2-omgangen blir jevnere og Skaun 2 kommer mer inn i kampen men det er vi som skårer først når Stian slår en presis ball til Daniel som fra 16 meter setter ballen kontant i mål.
I det 60 minutt får Skaun 2 frispark på hjørnet av 16-meteren og slår ballen presist mot bakre stolpe og der dukker en Skaun-spiller opp og header ballen kontant i mål.
3-minutter før slutt får Skaun 2 en ny redusering med ett godt skudd fra 20 meter som går inn helt nede ved stolpen.
7-2 blir også sluttresultatet.
Vi vinner fullt fortjent etter en meget god 1-omgang der vi skaper mange sjanser etter godt spill og stor bevegelse,2-omgangen er grei der vi har god kontroll.