G14 borte mot KIL/Hemne

G14 spilte borte mot Kil/Hemne i dag. Spennende kamp fra start til slutt. Vi gikk opp i ledelsen etter få spilleminutter og hadde overtaket i starten av første omgang. Fikk merke både varmen og det tunge underlaget, så mot pause var guttene både slitne å varme. Vi Ledet 2-1 til pause etter 2 mål av Erik B.

Etter pause begynte kil/hemne å bli slitne, å det resulterte i "gå på mann". Noe som gjorde det vanskelig å komme igjennom for spissene. De får sette inn 2-2 i en dårlig periode av oss. Mikael og Tore har to kjempesjanser som jeg er helt sikker på sitter neste gang! 58 min ut i kampen setter Matchvinner Edvard siste målet i kampen, og avgjør det for oss. Sliteseier av guttene mot Kil/Hemne = smaker godt!