G13 med hjemmekamp mot serieleder

Fotball: G13

G13 spilte hjemmekamp mot serielederen Skjetne nå på torsdag. Super innsats og godt spill førte til at vi nesten kjørte over motstanderen. Til pause ledet vi 4-3, men etter sjanser og spill skulle vi ledet med 3-4 mål til. Det gode spillet fortsatte i 2. omgang, men det ble bare ett mål i den omgangen. Heldigvis var det til oss slik at vi dro i land en meget fortjent 5-3 seier.

Tre mål av Martin, ett av Edvard og ett av Are. Alle på laget fortjener stor honnør for kjempegodt spill. Nå er det om å gjort å holde forma til neste lørdag. Da møter vi et annet topplag. Hitra på bortebane blir en tøff oppgave. Vi ligger på delt andreplass og med seier på de to siste kampene kan det være håp om førsteplass etter ferdigspilt vårsesong.