G13 i gang med høstsesongen

Fotball: G13

G13 har kommet i gang med høstsesongen og etter tre kamper er vi fortsatt ubeseiret.

Vi startet opp for 14 dager siden med kamp mot Orkla. Etter en meget god og intens kamp dro vi i land seieren med 3-2. Forrige uke var det bortekamp mot Trygg/Lade i Trondheim. Det var vanskelige spilleforhold på en slitt kunstgressbane, men guttene takla det bra og vant en solid 3-0 seier. I kveld kom Meldal/Svorkmo på besøk. Etter en litt "slapp" start ble vi liggende under med 0-1. Men det bedret seg utover omgangen, og vi gikk til pause med en fortjent 3-1 ledelse. Utover andreomgangen tok Meldal/Svorkmo over og scoret 4 mål på rad slik at de ledet 3-5 når halve omgangen var spilt. Men en god sluttspurt gjorde at vi utlignet til 5-5. I siste spilleminutt tok Meldal/Svorkmo nok en gang ledelsen, men vi kjørte på for fullt og klarte å sikre uavgjort 6-6 ett minutt på overtid. Det var et rettferdig resultat på en meget spennende kamp.