Fredag var Rindal IL på Frøya

Fotball: G16

Det var forventet tøff motstand fra Frøya og det fikk vi.
Frøya åpnet best med høyt tempo og gode i presset,noe som førte til at vi ikke kom igang med vårt spill.
Etter 7 minutter får Frøya frispark like utenfor 16-meteren men Andreas redder mesterlig og gir retur som Frøya setter i mål fra kort hold,passivt fra vår side på returen.
Frøya dominerer kampen nå og vi blir løpende imellom og skaper lite,mens Frøya har endel sjanser uten å skåre,men etter 36 minutter blir en Frøya-spiller felt innenfor 16-meteren og dommeren blåser korrekt straffe til Frøya som blir ekspedert kontant i mål. Rett før pause blir vi nok engang passive i press av ballfører og Frøya får fritt spillerom til å sette ballen i mål.
3-0 til Frøya blir også pauseresultatet.

Vi er mer med i 2-omgangen men etter 55 minutter gjør Frøyas og banens desiderte bestemann ett raid fra egen banehalvdel og dribler og løper ifra det som er av Rindal-spillere og skåre. Men vi gir ikke opp selv om vi ligger under med 4-0 og vi skaper mer nå enn det vi gjorde i 1-omgang. Kampen er jevnere og vi treffer mer på pasningene og det er bedre bevegelse av flere ilag. Så i det 69. minutt får Jørgen stjernetreff med høyrefoten og ballen fyker i mål fra 40 meter,ett meget godt skudd.
Resten av omgangen er jevn og uten at noen av lagene skaper så mye og dermed vinner Frøya meget fortjent 4-1.
Frøya var bedre enn oss i det meste i hele kampen og vinner helt fortjent.