Buvik 2 vant serieåpningen

A-laget serieåpnet borte mot Buvik 2 tirsdag kveld. Det er alltid vanskelig å møte 2'er-lag, og Buvik ble intet unntak.

Allerede fra første spark på ballen, viste hjemmelaget at de var gode. Kun 8 minutter var spilt når dommeren gir Buvik straffespark og 1-0. Halvveis i omgangen øker Buvikingene til 2-0. Buvik er totalt dominerende hele omgangen, og at det ikke står mer enn 2-0 til pause, kan vi takke en god Vegard Rokkones i målet for.
Buvik 2 - Rindal
Vegard Rokkones
I pausen bestemmer vi oss for å få mer kontroll over midtbanen, og det gir resultater. Vi kommer mer med i kampen, og 6 minutter ut i omgangen setter Bendik Talgø ballen i mål til 2-1. Selv om Buvik nok fortsatt er det beste laget, er vi med i kampen igjen og skaper noen sjanser. Kampen står og vipper, helt til Buvik får frispark på 16 meter 24 minutter ut i omgangen. Mens Rindal er opptatt med å stille mur, setter Buvik ballen i åpent mål, til 3-1.

Etter dette tar Buvik fullstendig over igjen, og setter inn to raske mål til. Dermed 5-1 når dommeren blåser av. Denne kampen vant Buvik fullt fortjent, med et godt lag til 6. divisjon å være. Selv om 5-1 høres mye ut, så var det ingen direkte dårlig kamp av Rindal. Så Leik, som er neste motstander, skal få tøff kamp om poengene på Rinnvollen 14. mai.