5-0 over Orkanger 2

Sesongens andre treningskamp gikk mot Orkanger 2 i idrettsparken i dag. Til tross for til dels kraftig snøvær, var det fine spilleforhold. Orkanger 2 er et lag vi også skal møte i serien.

13 minutter var spilt når Eirik Tørset (bildet) ble spilt igjennom OIF-forsvaret og puttet enkelt til 1-0 forbi keeperen. Halvtimen ut i omgangen var det Anders Moe Sæter som økte til 2-0 for Rindal. Det kom på et skudd fra 16 meter som sneik seg under keeperen. 2-0 sto seg til pause.
Eirik med tre mål i dag

Tidlig i 2. omgang ble Morten Møller lagt ned i feltet, og Eirik Tørset satte straffen sikkert i mål, til 3-0. Kvarteret før slutt økte Harald Røen til 4-0 ved å heade inn et frispark. Eirik Tørset satte inn sitt 3. for dagen i sluttminuttene. Også dette på straffespark. 5-0 må sies å være meget bra, selv om vi heller ikke i dag møtte noe storlag.

Laget mot Orkanger i dag: Vegard Rokkones - Sondre Bjørnstad, Anders Møkkelgård, Olaf Karlstrøm, Håkon Mikkelsen - Vidar Grøset, Fredric Talgø, Jo Trønsdal Bævre - Eirik Tørset, Harald K. F. Røen, Anders Moe Sæther. Benyttede reserver: Bjarte Rindal og Morten Møller.

Trollheimsporten har mer fra kampen HER.